[Tajfutas] máris a tájfutókon csattan az ostor

c-sport at silva.hu c-sport at silva.hu
2020. Sze. 9., Sze, 22:16:36 CEST


A most hétvégi wizzair félmaraton futáson a korábbi 10e egyéni induló helyett most a harmada indult. A spar maratonon is kb. a harmada fog így az egyéni indulók száma  rekord alacsony lehet majd. A mostani félmaratonon a BSI szerint 7000 résztvevő (ebben a teljes útvonalon lévő szurkolók/nézők is bele voltak számolva mint mindig korábban)  A spar maraton összlétszámban kicsit el szokott maradni a wizzair létszámától így ott sem lesz több mint 6-7e futószurkoló együtt és lesz egy kicsit hullaszagú expo is. külföldi pedig csak az fog futni rajta aki V4-ből jön vagy már itt van és külföldi. 

 

Ha kicsit belehallasz a központi kommunikációba, az jön le, hogy a sportrendezvényeket meg lehet/kell tartani ( mert az a k. kupadöntő nagyon preztizscucc.. ugye mi a túrónak épült különben ennyiért ilyen rohamban a puskás. Ahogy lemegy a meccs biztos lesz egy kis irányváltás. egyik napról a másikra . „ a vírus tudja mi a dolga” (nyáron elbúvik mert akkor a Balatonnak dübörögni kell) aztán előbújhat mert …. és lásd előbújt, és ha megnézed a kórházi kezelés szám és a halálozás nem nő jelentősen úgy mint az észlelt fertőzöttek száma. 

üdvözlettel, 

aztán, ha már  kupadöntő megvolt, a versenyeken is kimutatják, majd hogy fertőz  a vírus és akkor, lehet korlátzni, vagy csak már nem anynira ajánlani. 

 

És a Merkely professzor is ezt mondja és talán, őt nehezebb meggyőzni politikai széndékról, bár manapásg semmi sem lehetetlen. 

 

Guttmann Zoltán 

multiNavigátor terepfutók boltja 

 

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Szabolcs Tornai
Sent: Wednesday, September 9, 2020 8:48 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: [Tajfutas] máris a tájfutókon csattan az ostor

 

Az október 24-25-re tervezett Junior és Ifi Eb elmarad Salgótarján környékén a vírus miatt, ezzel szemben a BSI kétnapos maratonfesztiválja két héttel előtte, október 10-11-én Budapesten több tízezer résztvevővel és nagyszabású útlezárásokkal simán mehet... 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20200909/7fb0c38a/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list