[Tajfutas] gyászhír

Honfi Gábor honfig at szuperinfo.hu
2020. Feb. 19., Sze, 13:17:01 CET


Kedves Márti,

nagyon jó Embert vesztettél, vesztettünk el Mikiben, aki negyven esztendeje a budapesti Vadaskerti úton, a BSE-edzésen nem tudhatta, hogy a szintén ott futó Sőtér Marcival szinte egyszerre kényszerülnek elköszönni Tőlünk, a további közös élményektől, versenyektől.
Így távolabbról nézve, még tavaly júniusban az éjszakai OB-n is  odaadó lelkesedéssel rendezett, s mi nem is tudtuk, hogy milyen hatalmas küzdelmet folytat mindeközben.
Láttuk, megfogyott tekintetét, de bíztunk a jobbulásában, mint ahogy nem egyszer sikerült is egyeseknek...neki sajnos nem, ami nagy kár, mert szerény személyisége hiányozni fog a 65-ös mezőnyből, de ennél sokkal szomorúbb, hogy Te és fiaid Miki nélkül kell, hogy folytassátok azt, amit Ő nagyon szeretett...

A régi és tavalyi szép emlékeket őrizve - ahogyan kérted - gondolunk Mikire. Nyugodjon békében!

Fifi

-----Original Message-----
From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Felföldi Károly
Sent: Wednesday, February 19, 2020 9:32 AM
To: LISTA <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] gyászhír


Kedves tájfutó Barátaink, Sporttársaink!

Ezúton tudatom Veletek, hogy Kéki Miklós - 42 évig életem társa, András és Norbert fiam édesapja - 2020. február 17-én, hosszan tartó, igen súlyos betegségében elhunyt.

Mikinek családján kívül és mellett a tájfutás jelentette élete igazi értelmét. Versenyzőként, térképhelyesbítőként, rendezőként, rövid ideig edzőként szolgálta szeretett sportágát. Munkahelyi elfoglaltságai növekedésével, majd édesanyja napi ellátásával nem maradt ideje az aktív sportolásra. Ezekben az években a "Tájoló" újságból követte a tájfutó élet eseményeit. Amikor lehetősége nyílt a visszatérésre, nagy igyekezettel, lelkesedéssel kezdett újra a sportoláshoz. Váratlan betegsége csaknem véget vetett terveinek. Ő a nehezebb utat választotta, a kezelések, fájdalom, egészségügyi problémák mellett is versenyző maradt, bízva a sport gyógyítóerejében. Ehhez a küzdelemhez a lelkierőt a közösségtől, Tőletek kapta: biztató szavakban, vigasztalásban, segítőszándékban. Köszönet érte!

Sajnos betegsége egyre erősödött, az ereje pedig fogyott. Az elmúlt év második felében már csak kísérőként de még eljutott néhány versenyre. 
2020-ra is tervezett - reménykedve - baráti beszélgetéseket, találkozásokat, "jelenlétet". Erre már nem kerülhet sor.

Örülnék, ha nevét hallva, rá gondolva, szép emlékeiteket őriznétek meg Róla!

Kékiné Lovász Márta
     


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas




More information about the Tajfutas mailing list