[Tajfutas] NOB/POCSB Szállás Losoncon

TIPO Iroda tipotke at chello.hu
2019. Sze. 19., Cs, 10:25:30 CEST


Sziasztok!

 

Tegnap késő este visszamondtak több kétéjszakás hotelszobát, ezért - mivel a szálló kérésére a kétéjszakás foglalást preferáljuk – az egyéjszakás foglalást csak ma este nyitjuk meg, addig lehetőséget adunk további szobák kétéjszakás foglalására.

 

A kollégium szombatra betelt, de biztonsági túlfoglalások visszavonására számítunk még a mai napon.

 

Vacsora: a kollégiumi és a tornatermi jellegű szállások közvetlen közelében, de a Pelikán szállótól kb. 1,5 km-re van, ennek ismeretében rendeljétek.

 

És ne feledjétek: a nevezési határidő holnap (P.) éjfél.

 

Rendezőség

 

From: mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com [mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com] On Behalf Of TIPO Iroda
Sent: Sunday, September 15, 2019 11:03 AM
To: 'lazarus'; Tájfutó egyesületek
Subject: NOB/POCSB Szállás Losoncon

 

Sziasztok!

 

Megnyílt az Entryben a foglalási lehetőség a Hotel Pelikanba https://www.hotelpelikan.sk/, https://goo.gl/maps/HBXRk1Zfz8mFcBaX8 

A szállodát teljes egészében a szlovák rendező partner foglalta le a versenyre, teljes (vagy azt nagyon megközelítő) igénybevételt ígérve, amit a hotel kedvezményes árral viszonoz. Ehhez kapcsolódik az a kívánság, hogy a szobákat elsősorban a kétéjszakás vendégek vegyék ki. 

 

Jelenleg csak két éjszakára lehet foglalni, 27 kétágyas és 2 háromágyas szoba áll a rendelkezésünkre. Amennyiben szerda (szept. 18) éjfélig nem fogy el az összes szoba, lehetőséget nyitunk egyéjszakás foglalásra.

 

Várható, hogy a jelenleg betelt koleszben - a biztonsági túlfoglalás visszamondásával - szabadulnak fel helyek, valamint tartalékban van még 20 hely egy másik kollégiumban, igaz, kicsit magasabb áron. Ezekre is a szerda éjfél utáni foglaltsági helyzet ismeretében nyitjuk meg a jelentkezést.

 

A szállásokkal kapcsolatos kérdéseket a tipomiksi at chello.hu címen fogadom.

 

Rendezőség

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190919/8a90ddb4/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list