[Tajfutas] 4. levél - ONEB/POCSB

Miksi-TIPO tipomiksi at chello.hu
2019. Okt. 7., H, 10:49:06 CEST


Sziasztok!

 

Tárgy: Szállások fizetése. Először is idézem a Versenyértesítőt: 

A szállás költség kiegyenlítése: jelentkezéskor Euróban. Aki a szállás költségét forintban szeretné rendezni, írja meg előre (okt. 7-ig) a  <mailto:tipomiksi at chello.hu> tipomiksi at chello.hu címre és számítson arra, hogy az alkalmazott árfolyam a Magnetbank október 11-iki kereskedelmi eladási árfolyama  <https://www.magnetbank.hu/dokumentumok/arfolyam> https://www.magnetbank.hu/dokumentumok/arfolyam. 

Ehhez kommentár. Gondoljátok meg, mi a jó nektek és mi lehetséges – ha kell, a klub vezetője konzultáljon a könyvelőjével. Változatok:

1.       KP fizet Euróban, Eurós számlát kap. 

2.       Átutal Eurót (vállalva a 10-15 Euró körüli bankköltséget) a Kiírásban megadott módon, vagyis a HADVEO alábbi bankszámlájára 2019. október 8-ig bezárólag: 

IBAN szám: SK4811000000002628099113, SWIFT kód: TATRSKBX – aki ezt választja, nyomtassa ki és hozza magával a tranzakció bizonylatot. Eurós számlát kap.

3.       Forintban fizet jelentkezéskor, az átszámítást (konverziót) a fent megadott árfolyamon tudjuk számolni, csekély mértékű kerekítéssel. Forint számlát kap.

4.       Forintot utal át 337,50 árfolyammal számolva, s az okt. 11-iki árfolyam miatti korrekciót jelentkezéskor KP-ben rendezzük. Forint számlát kap.

Magyarázat: mi is át kell, hogy utaljuk Euróban a szlovák társrendező HADVEO-nak a szállásköltséget, s a forintszámlánkat a bank a fent leírt árfolyamon terheli meg. Az ilyenkor még felszámított utalási költséget átvállaljuk.

 

Miksi/TTE

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20191007/4e8da7e3/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list