[Tajfutas] CSTSZ Kamarerdő

Vajda Zsolt Tamas matri at freemail.hu
2017. Május. 30., K, 22:29:30 CEST


CSTSZ Kamaraerdő! A héten Kamaraerdő a menü a Tétényi fennsíkkal! A házigazda Böbe, aki jól meg is nézte a védett területeket, no meg a nem védetteket is! Íme Böbe tapasztalatai:„Találkozó a szokásos helyen, a Kamaraerdei út és a Susulyka utca találkozásánál az erdő alatt.
A verseny a térkép nyugati részén zajlik. A Kamaraerdei úton való átkelésnél és/vagy azon haladásnál legyetek nagyon körültekintőek, és persze a kisebb utcákon közlekedésnél is.
A Tétényi-fennsík felülvizsgálva, javítva. Nem tökéletes, de ez már egész jól hasonlít a mostani valóságra. Ahol két út nem ér össze, ott tényleg figyelni kell az elágazás megtalálásához. A zölddel jelölt növényzet nem erdő, hanem inkább ilyen bozótszerű dolog. A legótvarosabb szemétkupac (a bringát felemelve érdemes csak rajta átevickélni) a térképen lila krixkraxszal jelölve. Ez csak extrémsportolóknak ajánlott. Az árvalányhaj szedése és kalapba tűzése természetvédelmi okok miatt senkinek nem ajánlott. A pöttyözött vonal sok esetben eléggé szúrós, minden irányból. Az élőhelymegőrzés érdekében kivágott tövises cserjéket sok helyen rendkívül intelligens módon az útra dobálták, köszönettel. A nagyobb utakról nagyjából leszedtem ezeket, de a kicsiken nem mindenhol. A pálya úgy lett tervezve, hogy a legrosszabb szakaszokon nem kell haladni. Biztatásképpen mondom, hogy 3 órán keresztül a Tétényi-fennsíkon kavarogva nem kaptam defektet, csak miután elkezdtem a nehezen látható utakat is javítgatni. A slime megfogja ezeket a lukakat, ajánlott.
A Tétényi-szemétdomb szigorúan védett Natura2000 részére ne menjetek. Ez a térképen a lila sraffozással jelzett tiltott terület. A logikus útvonal ezen a részen nem megy át.”Szóval Böbe vár mindenkit. Csütörtöki Tájbringa Széria – tavasz VIII. forduló Dátum: 2017 június 1. Csütörtök  Találkozó: Bp. Kamaraerdei ifjúsági tábor előtti parkoló, Kamaraerdei út és Suslyka utca sarka! https://drive.google.com/open?id=1lkjEBi0lk1m_gsvzDwh9jA7z0fQ&usp=sharing (A térkép az összes CSTSZ-t tartalmazza!) Első rajt: 16:00Utolsó rajt: 19:00 A várható pályák: Hosszú: 10/14km
Rövid kezdő: 6/8km   19:05-kor indul a bontás! Ha kései rajttal nem találsz ott pontot ne add fel csak beszedtük előled, de a célban mindenképpen megvárunk! Aki 18:00 után indul, kérjük hogy készüljön lámpával a bontáshoz! Nevezés: Előnevezés nem kötelező - de nagyban segíti a Rendezőség munkáját.Részvételi költség: legifjabbaknak (-14) 200Ft,fiataloknak (-18), 400Ftérettebbeknek (18+) 600Ft A nevezési díj tartalmazza a berajzolt térképet, a chipes időmérést. Egyéb szolgáltatások:- Biciklis térképtartót korlátozott számban lehet kölcsönözni.- A Célban csomagmegőrzést biztosítunk. Biztonsági előírások:- Bukósisak használata kötelező. Akinek nincs sisakja, az nem kap térképet!- A pályák közúton is haladnak, ahol a KRESz előírásai kötelezőek! További információkweb: http://mtbo.hu/index.php/cstszemail: puffybike at gmail.com Az edzéseken mindenki a saját felelősségére indul, a rendezőket semmilyen anyagi és egyéb felelősség nem terheli!!!  
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170530/a4ed7946/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról