[Tajfutas] CSTSZ Budattény

Vajda Zsolt Tamas matri at freemail.hu
2017. Május. 17., Sze, 15:34:23 CEST


CSTSZ Budatétény! Végre itt van a jó idő, és így a héten is lehet CSTSZ-en indulni. Az utóbbi hetek finoman szintes pályái után, most talán valamivel laposabb kihívások várnak a csütörtökön a derbyre kilátogatókra. A házigazda Marosffy Orsi lesz, aki már be is járta a pályát, és az alábbi szavakkal illette zanzásítva:
„Kutyákkal nem találkoztam csak a kerítések mögül igattak, ellenben azért a területen aktív autóforgalomra mindenki számítson”!
Egyszóval várunk mindenkit a Tétényi fennsíkra egy jót bringázni csütörtökön! Csütörtöki Tájbringa Széria – tavasz VI. forduló Dátum: 2017 Május 18. Csütörtök  Találkozó: Bp. XXII. Nyél utca 48..Katica óvoda elől (Nyél utca É-i vége) https://drive.google.com/open?id=1lkjEBi0lk1m_gsvzDwh9jA7z0fQ&usp=sharing (A térkép az összes CSTSZ-t tartalmazza!) Első rajt: 16:00Utolsó rajt: 19:00 A várható pályák: Hosszú: 10/14km
Rövid kezdő: 6/8km   19:05-kor indul a bontás! Ha kései rajttal nem találsz ott pontot ne add fel csak beszedtük előled, de a célban mindenképpen megvárunk! Aki 18:00 után indul, kérjük hogy készüljön lámpával a bontáshoz! Nevezés: Előnevezés nem kötelező - de nagyban segíti a Rendezőség munkáját.Részvételi költség: legifjabbaknak (-14) 200Ft,fiataloknak (-18), 400Ftérettebbeknek (18+) 600Ft A nevezési díj tartalmazza a berajzolt térképet, a chipes időmérést. Egyéb szolgáltatások:- Biciklis térképtartót korlátozott számban lehet kölcsönözni.- A Célban csomagmegőrzést biztosítunk. Biztonsági előírások:- Bukósisak használata kötelező. Akinek nincs sisakja, az nem kap térképet!- A pályák közúton is haladnak, ahol a KRESz előírásai kötelezőek! További információkweb: http://mtbo.hu/index.php/cstszemail: puffybike at gmail.com Az edzéseken mindenki a saját felelősségére indul, a rendezőket semmilyen anyagi és egyéb felelősség nem terheli!!!  
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170517/27611693/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról