[Tajfutas] Barátság Kupa hamarosan itt a kedvezményes nevezési határidő!

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Júl. 18., K, 17:36:19 CEST


Sziasztok!

Hamarosan itt az idei évi Barátság Kupa kedvezményes nevezési határideje!

A hétvégén véglegesítettük a rajt és célhelyeket, stekkeltük a maradék pontokat, szinte teljesen készen vagyunk az új térképpel és a régebbi térképek felújításával is. A pályák is kb. 80-90 %-os készültségben vannak, még többen átnézzük a terveket, hogy azok a lehető legjobbak legyenek.

Most hétvégén a rendezői szálláson szálltunk meg Farkasfán a Csaliti Vendégházban, bár korábban a célt egy kicsit feljebb lévő rétre terveztük, de rá kellett ébrednünk, hogy ennél jobb célhely nem kell az első két futamhoz. Van árnyék, de aki szeretne napozhat is, van vezetékes áram, asztalok, helyben lehet sátrazási 1500 Ft/fő (!) áron, 50 méterre egy hatalmas rét parkolónak (úgyhogy nevezhettek bátran, nem lesz probléma, hol álljatok meg:)), közvetlen a célban 3 zuhanyzó, üst a gulyáslevesnek. A rajt első nap kb. 1500 méterre lesz, szombaton kb. 300-ra. A parkolás így minden futamon a cél közvetlen közelében lesz, már ha ez egy jó verseny ismérve, és nem az, hogy technikás terepen, jó térképpel, kihívást jelentő pályákat futhasson az ember.:)

Képeket a kempingről, azaz az első két napi célról itt találtok: http://csaliti.lapunk.hu/?modul=galeria&a=99124

A honlapra http://baratsag-kupa-2017.webnode.hu  felkerült néhány kép az őrségi terepekről, talán ez is visszaadja, milyen kellemes tájfutásra van itt kilátás.

Az elmúlt pár évben mi gyakorlatilag az Őrség szerelmesévé váltunk, Farkasfának ezt a hamisítatlan őrségi szeres település részét pedig különösen imádjuk. Nem véletlen, hogy bakonyiként a jövő évi országos egyéni bajnokságot is az országnak ebbe a részébe visszük.

Ha kellemes tájfutó nyaralásra vágytok augusztus végén, legyetek ott Ti is az idei Barátság Kupán, akár csak egy hosszú hétvégére, akár mind az 5 napon, a két ausztriai futammal együtt, amelyeknek célja a Rauchwarti fürdőtónál lesz, ingyenes strandbelépővel, és ahol tegnap 2 EUR-ért Minigolfoztunk Gergővel és 5 EUR-ért vizibicikliztünk egyet, szóval az árak nem Balatoniak, hanem a megfizethető kategóriát képviselik...

Barátsággal:)
Viktor



--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170718/0cae2a70/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról