[Tajfutas] Vakáció Nagydíj eredmények

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Júl. 3., H, 14:24:41 CEST


Sziasztok!

Feltöltésre kerültek az MTFSZ portálra az idei Vakáció Nagydíj eredményei:
http://adatbank.mtfsz.hu/esemeny/show/esemeny_id/6487

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a sportszerű versenyzést, reméljük jól érezte magát a tavalyhoz képest végül több, mint kétszeresére duzzadt mezőny!

Különösen nagy örömet okozott nekünk rendezőknek a Gödöllőről és a Gerecse Tájfutó Klubtól érkezett népes utánpótlás csapat, bízunk benne, hogy jól érezte magát a csapat a futamokon, és kicsit mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy a fiatalok tájékozódási tudásukat fejleszthessék ezeken a kemény és technikás terepen és pályákon. A kiváló nyári időjárás ellenére keveseknek sikerült 10 perc alatti km átlagot produkálniuk, azt hiszem ez is jól mutatja, hogy nem mindennapi erőpróbát kínál ez a két Magas-bakonyi terep, nekünk tájfutóknak. Jó volt látni, hogy az utolsó pillanatban a gödöllői csapat által kért extra szalagos pálya megérte a fáradtságot, mert sok lelkes gyerkőcnek, sőt végül néhány felnőttnek is lehetőséget kínált ez a pálya a biztonságosabb versenyzésre.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt két további nyári versenyünkre! Július 22-23-án Lókútra a Ii. Lókút Kupa nem minősítő edzőversenyünkre, ahol a tavasszal debütált térképünket egészítjük ki egy kellemes fehér erdős résszel (kiírás a napokban), illetve augusztus 18-22. között az országos rangsoroló Barátság Kupára, ahol két napra egy új farkasfai tereppel készülünk, egy nap a Hársas-tó strandján lehet majd vízbe csobbanni a futam végén, két utolsó nap pedig Ausztriába invitálunk Benneteket, a Rauchwarti fürdőtó melletti szép és technikás terepre.
A versenykiírás elérhető a verseny honlapján: http://baratsag-kupa-2017.webnode.hu/  és reméljük hamarosan indulhat a nevezés is az entryben az idei két ország tájfutóinak barátságát elmélyíteni is hivatott versenyünkre.

Aki versenyzett már az Őrségben, annak alighanem nem kell ecsetelnünk, hogy itt találhatóak talán a legszebb, legtisztább vegyes erdei hazánknak, így itt nyáron is kellemes tájfutó élményre van kilátás, nem mellékesen a Hársas-tón szabadstrand várja a vakációzó tájfutókat, míg az egyébként belépő díjas Rauchwarti fürdőtóra nekünk tájfutóknak a verseny két napján nem kell majd belépőt váltanunk!

üdv. Viktor



--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170703/584d034c/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról