[Tajfutas] Tájfutó Gála információ

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Jan. 4., Sze, 17:27:02 CET


Sziasztok!

Sajnos a Gálán ezekkel a kedvezményes feltételekkel sem tudok ott lenni, de nagyon tetszik a meghirdetett szállásos akció.
Kiváló ötlet, remélem, sokan tudnak majd élni vele.

Kellemes szórakozást előre is a Gálán résztvevőknek!

üdv. Viktor

From: mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com [mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com] On Behalf Of MTFSz iroda
Sent: Wednesday, January 04, 2017 3:11 PM
To: LISTA <tajfutas at lazarus.elte.hu>; mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com
Subject: Tájfutó Gála információ

Tisztelt Címzettek!

Néhány részlet a Gálával kapcsolatban:

Kérjük a kategóriának megfelelő részvételi díjat (5500 vagy 4500, Ft) előzetesen a szövetség számlájára átutalni. Az utalások, ill a meghívottak regisztrációja alapján történik majd a létszámbecslés. Élelem, székek száma, Gála ajándék, zene hangerő :-) stb

Mivel többen érdeklődtek és tényleg lehet pontosítani a szállásadó fogalmát:

A kiírásban ez áll:

Részvétel
A gála nyílt, bárki részt vehet rajta. A belépő ára: 5500 Ft (teljes ár), illetve 4500 Ft (kedvezményes ár, 20 év alattiaknak, illetve 70 év fölöttieknek). A meghívottak<http://mtfsz.hu/gala/meghivottak> és a díjazottak<http://mtfsz.hu/gala/2017> térítésmentesen vehetnek részt a gálán, de regisztrálniuk<http://mtfsz.hu/gala/regisztracio> nekik is szükséges.

Azon budapesti résztvevők, akik belépőjegyet vásárolt vidéki sporttársaiknak szálláslehetőséget biztosítanak, a belépődíjból kedvezményt kapnak: a teljes árú jegy számukra 4500 Ft, a kedvezményes pedig 3500 Ft.

Annak igazolása, hogy olyan budapesti résztvevő vagy aki szállást adott,  a helyszínen szóban két egybehangzó, szállásadó és szállást igénybe vevő  állításával lehetséges! Ez alapján az előzetesen átutalt részvételi díjból a szállásadó a kedvezményt visszakapja a jelentkezésnél.

Üdvözlettel
Kiss Zoltán
MTFSz iroda
--
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „MTFSZ tagszervezetek” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com<mailto:mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com> címre.
Ha üzenetet szeretne küldeni ebbe a csoportba, küldjön e-mailt a(z) mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com<mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com> címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/CA%2BUAkY46fuzr24vM4xAV7Caotk8rvk3HXQJqDomgsfp7mVALNA%40mail.gmail.com<https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/CA%2BUAkY46fuzr24vM4xAV7Caotk8rvk3HXQJqDomgsfp7mVALNA%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer>.
További lehetőségekért látogasson el ide: https://groups.google.com/d/optout.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170104/7e6a79d2/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról