[Tajfutas] hétvégi Eplény Kupa pályaadatai

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Aug. 4., P, 10:19:40 CEST


Sziasztok!

Hétvégén sok szeretettel várunk Benneteket Eplénybe egy kis 'félretro' (időmérés SI-vel, pontellenőrzés kartonos üzemmódban) tájfutásra, meg ha kedvetek tartja túrázni gyalogosan, vagy kerékpárral, esetleg az Eplényi hegyifutóra meg persze, akinek kedve van egy kis libegőzésre.

A Move ON! Eplény honlapján található térképmintán látható területen nem fogunk tudni futni, mert arra a tereprész használatára nem adta áldását az erdészet, cserébe az Olaszfalui terep új déli részére megy át a szombati nagypálya. A terep szinte teljes egészében szép zárt, helyenként fiatalabb, helyenként öregebb erdő, a hűsítést erősítendő az Olaszfalu felé eső részen még egy kis víz is akad a völgyek alján. (Tegnap még egy óriás őzlábat is találtam.:))

Ezek a pályák állnak majd rendelkezésetekre:

                               szombat              vasárnap
Chilis bab            5,2/150/10          4,8/100/14
Pite                        3,2/60/8               3,5/80/11
Nudli                     2,3/50/6               2,7/70/6

Igyekezem a kánikulát figyelembe véve kiírni a null időket, de a pályák már ma estére állnak majd, így ha valaki korábban szeretne rajtolni mindkét nap biztosítunk erre lehetőséget. Akár 7:45-től lehet már futni. Éjszakai futáshoz nem kértünk engedélyt, emiatt azt nem merem lehetőségként felajánlani.

üdv. Viktor


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170804/975f8889/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról