[Tajfutas] Ma éjfélkor lejár a 2016. évi Vakáció Nagydíj előnevezési határideje!

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2016. Jún. 10., P, 07:10:21 CEST


Tisztelt Sporttársak! A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE idén 2016. június 17-19-én rendezi meg a 2016. évi Vakáció Nagydíjat a Magas-Bakonyban, 
Zirc-Kardosrét központtal a Cuha-völgyében. 



KÖVETKEZZEN 7 OK AMI MIATT ÉRDEMES ELJÖNNI A NYÁRI VAKÁCIÓ ELSŐ REGIONÁLIS RANGSOROLÓ VERSENYÉRE:


1. A nyári meleg ellenére itt KELLEMES HŰVÖSBEN versenyezhettek, szép tiszta bakonyi szálerdőkben.
2. Technikás és a tájfutók számára szinte TELJESEN ISMERETLEN TEREPPEL várunk a Magas-Bakony lankáin, dimbes-dombos oldalaiban.
3. Minden utánpótlás kategóriában kedvezményes nevezési díjat biztosítunk a számotokra.
4. Mert a Versenyközpontként és két nap célként is funkcionáló kényelmes Csalogány kemping mellett áll meg a távolsági busz, 
és az olcsó sátrazási lehetőséget kínáló kempingből gyalog érhető el mindhárom középtávú futam rajtja.
5. Mert nálunk a legkisebbek sem maradnak gyerekverseny nélkül, hiszen mindhárom nap INGYENES gyerekverseny várja a legkisebbeket a kemping területén.
6. Mert egy családias hangulatú versennyel várunk Benneteket, ahol a kéréseitek, észrevételeitek fontosak a számunkra, mert azt szeretnénk, ha jól éreznétek magatokat.
7. Mert gazdag kiegészítő programkínálat (pld.: Zirci Apátság és Arborétum, libegő Eplényben, viaferrata utak a Cuha-szurdokban és Cseszneken, Pannon Csillagda Bakonybélben , stb.- stb.) áll rendelkezésére ezt a Magas-Bakonyi tájfutó nyaralást, kalandot , üdülést választóknak.

Az MTFSZ honlapján elérhető a versenykiírás, az előzetes pályaadatok, és térképminták!
http://adatbank.mtfsz.hu/esemeny/show/esemeny_id/6241
 Ma estig tudtok kedvezményesen előnevezni az entryben: http://nevezes.mtfsz.hu/index.php?page=414&event=6241 vagy a tajfutas at outlook.hu címen. A facebook oldalunkon több képet is találsz a terepről, kérjük csatlakozz hozzánk és népszerűsítsd Te is a rendezvényünket!

https://www.facebook.com/events/1091842800857167/ Várunk benneteket sok szeretettel a 2016. évi Vakáció Nagydíjon! Hites Viktorelnök és pályakitűzőtajfutas at outlook.huMobil: 30/347-63-56 (Lókúton nem mindig van térerő...)
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160610/cd2f1728/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról