[Tajfutas] Sokadjára : adatbank- rangsoroló versenyek rangsorpontjai

Tóth Zsolt tothzsolt at kabelnet.hu
2016. Júl. 21., Cs, 20:16:38 CEST


Kedves Zoli!

 

Egy kissé tévesen értelmezed a probléma lényegét!

Senki sem azt vetette fel, hogy új fejlesztéseket akar, hanem azt, hogy addig nem kell a működő megoldásokat tönkre tenni, amíg nincs helyette jobb működő megoldás.

A minősítési rendszer egy normális sportági működésnek az alapja.

Ha működne akkor akár a jelenlegi katasztrófálisan működő válogató verseny szisztémát is ki lehetne vele váltani, másrészt pedig a ténylegesen aktív verseny résztvevők 15-20 %-át ez befolyásolja, hogy hány versenyen indul el, ezért a szövetség bevételeire is hatással van.

Ha azt mondják, hogy nem működik az új megoldás, akkor meg lehet oldani fapados alapon is, csak ahhoz az kell, hogy fogadják el a felkínált segítséget.

 

Üdv

 

Tóth Zsolt 

 

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Harkányi Zoltán
Sent: Thursday, July 21, 2016 2:11 PM
To: Csongrádi Jenő
Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] Sokadjára : adatbank- rangsoroló versenyek rangsorpontjai

 

Sziasztok!

 

Bár pontosan nem tudom a rangsorpont számítási felület és egyéb Ádám által megvalósított (és megvalósítás alatt álló) informatikai megoldások komplexitását, de az IT fejlesztési költségekkel nagyjából tisztában vagyok.

Ezek alapján javaslom, hogy a most felháborodott levélírók tegyenek javaslatot annak a pár 10 millió forintnak az előteremtésére, amiből piacon alapon, külsős fejlesztőkkel le lehetne fejlesztetni mindazt, amit Ádám és az IT bizottság belsős/külsős tagjai társadalmi munkában, vagy minimális honoráriumért megvalósítottak (vagy épp megvalósítani igyekeznek).

 

Felesleges egy ilyen problémát feljebb delegálni mondjuk az MTFSZ elnökéhez. A szövetség akár több éves költségvetését IT fejlesztésekre elkölteni nyilván semmiféle nyomás hatására nem lehet.

 

Persze ha lennének olyan IT szakemberek, akik társadalmi munkában, vagy messze a piaci ár alatt vállalnák ezt... Ádám nevét nem ér bedobni! :)

Azt ne felejtsétek el, hogy egy teljesen idegen fejlesztő csak azzal heteket, hónapokat töltene, hogy megértse és specifikálja a feladatokat. Merthogy neki a rajtengedélyszám, azonos pályát futott kategóriák, külföldi versenyzők, Motala és Farsta váltókombinációk... nem mondanak semmit.

 

Üdv,

Harkányi Zoli

 

 

 

2016. július 21. 13:38 Csongrádi Jenő írta, <jcsong at hu.inter.net>:

Ejha! Milyen önérzetes Petróczki Úr! Gratulálok!

Üdvözlettel:

Csongrádi Jenő

 

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Ádám Petrócki
Sent: Thursday, July 21, 2016 9:34 AM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] Sokadjára : adatbank- rangsoroló versenyek rangsorpontjai

 

Sziasztok!

Ezúton szeretnék reagálni a fenti levelekre.

Nem kell Bugár Józsit felkeresni, tisztában van a helyzettel, aminek én vagyok az előidézője és valószínűleg a megoldója is. Az IT Bizottság vezetőjeként és a Versenybizottság minősítési referenseként egyértelműen az én feladatom az aktuális ranglista előállítása (vagy ennek technikai hátterének megteremtése).

Az elmaradás oka az új rendszerre való átállás, illetve az időhiány részemről. Jelenleg a 8 órás állásom mellett a Hungária Kupa térképeinek nyomdai előkészítésével is sikerült túlvállalnom magam. A helyzet augusztus első felében felében fog javulni a főállásomból történő felmondással.

A következő fontos dátum ranglista szempontból augusztus 31., az addigi végleges ranglista alapján történik az ONEB rajtlista sorolása. Ennek kapcsán az ígéretem:

Amennyiben augusztus 31-ig az addig lezajlott versenyek 75%-áról (leszámítva a rendezői adatszolgáltatás hiányát) nem lesz kiszámított rangsorpont és összesített ranglista, minden MTFSZ-ben betöltött tisztségemről lemondok.

A fenti dátumig nem garantálom, hogy bármilyen, a témához kapcsolódó levélre reagálok.

 

Üdvözlettel:

Petrócki Ádám

 

 

2016. július 21. 8:10 Kéri Gerzson írta, <gfkeri at gmail.com>:

Kedves Pisti és Fifi!

 

Szerintem csakis az új, friss erőben lévő MTFSZ elnökhöz van csak értelme fordulni ezzel a problémával, semmi esetre sem a levelező listához. Bugár Józsi biztos megérti, hogy mennyire súlyos a helyzet - még akkor is, ha a versenyzők többségét nem érdeklik a rangsorpontok. Ha tudnám Józsi emiljét, rögtön be is írnám itt a címzettek közé.

 

Indoklás:

 

1. Az elmúlt években én is gyakran szóvá tettem ezt a kérdést a levelező listán, de leveleimnek semmi hatása nem volt.

 

2. Az elnökök, sok egyéb teendőjük mellett nem szokták a listaleveleket olvasni, ezért is közvetlenül kell megszólítani őket. 

 

Üdv:

Kéri Gerzson


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

 


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160721/0a31598b/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról