[Tajfutas] Sokadjára : adatbank- rangsoroló versenyek rangsorpontjai (Privát)

Horváth Sándor SHorvath at telenor.hu
2016. Júl. 21., Cs, 12:47:06 CEST


Sziasztok !

Azt az apróságot azért ne feledjétek, hogy sportágunkban ez adja meg a minősítéseket, így ennek megszűntetése azért járna némi bonyodalommal …

üdv :Sanyi

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Erdélyi Tibor
Sent: Thursday, July 21, 2016 12:39 PM
To: Viktor Morandini
Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] Sokadjára : adatbank- rangsoroló versenyek rangsorpontjai

Egyetértek!

2016. július 21. 11:33 Viktor Morandini írta, <vik.poeta at gmail.com<mailto:vik.poeta at gmail.com>>:

Sziasztok!

Alternatív megoldásként javaslom a rangspont rendszer eltörlését.

Tekintve, hogy kb öt ember tette csak szóvá a hiányukat a teljes tájfutó társadalomból, valószínűleg nincs nagy érdeklődés. Az ONEB sorsolásra meg lehet ennél egyszerűbb módszert is találni (pl.: elmúlt évi OB eredmények átlaga).

Üdv
Viktor

2016-07-21 10:21 GMT+02:00 Kéri Gerzson <gfkeri at gmail.com<mailto:gfkeri at gmail.com>>:
Kedves Ádám és Lista!

Tudom, hogy nagyon sokat dolgozol a tájfutás érdekében, nem ellened szólt a hozzászólásom, aminek a kedvéért hosszú szünet után ismét regisztráltam és hallattam a hangomat a listán. A válaszoddal azonban nem értek egyet. Nyilvánvalónak tartom, hogy ilyenkor már a legmagasabb szinten, az Elnöknél kell keresni a megoldást, hogy ő intézkedjen. Akárcsak egy fokkal alacsonyabb szintnek nincs értelme.

Hadd mondjak el egy történetet más területről. Egyszer egy külföldi szakmai folyóiratnak publikálásra elküldött cikkem lektorálásával több évig nem történt semmi. Én nagyon türelmes ember voltam, nem sürgettem, csak panaszkodtam. Lovász Laci jelenlegi MTA elnöknek - akkor még nem ő volt -  is említettem, s kérdeztem, mi erről a véleménye. Csóválta a fejét és azt mondta, hogy ez már szerinte is túl hosszú idő a cikk elküldése óta. Én csak vártam tovább türelmesen.

Szerzőtársamnak, Östergardnak hamarabb elfogyott a türelme, és javasolta, hogy sürgessem meg. Én voltam a "corresponding author" a cikk két szerzője közül, ezért nekem kellett megtennem. Visszaírtam Östergardnak, kérdeztem, szerinte kinek írjam a sürgető levelet. A szerzőtárs dörzsöltebb volt nálam, és azt válaszolta, hogy Peter Hammernek. (Így hívták azt a világhírű magyar származású professzort, aki akkor a lap főszerkesztője volt. Időközben már meghalt.) Így történt. Hammer személyesen válaszolt egy udvarias levélben és intézkedett is. Ezután a folyamat felgyorsult és egy-két hónapon belül megjelent a cikk.

Üdv:
Kéri Gerzson


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu<mailto:Tajfutas at lazarus.elte.hu>
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu<mailto:Tajfutas at lazarus.elte.hu>
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


Jelen levél üzleti, illetve személyes információkat tartalmaz, amelyek jogosulatlan felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala tilos. Ha nem Ön a címzett, kérjük értesítse a levél küldőjét, és haladéktalanul törölje a levelet.

This e-mail contains confidential business and personal information; unauthorized use, forwarding, disclosure is prohibited. If You are not the intended recipient, please notify the sender immediately and delete this e-mail from your system.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160721/0be7e456/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról