[Tajfutas] Barátság Kupa friss hírek

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2016. Júl. 4., H, 13:00:52 CEST


Sziasztok!

Közeledik a Barátság Kupa kedvezményes előnevezési időszakának a vége és már kezdenek is csordogálni az entryben az idei versenyre a nevezések.

Kaptunk egy megkeresést Hanusz Máriától “A tájfutás tanítása” című kiskönyv szerzőjétől, hogy szívesen indulna ezen a szép őrségi terepen, de neki az N60-as pálya sajnos már túl hosszú.
Akár díjazás nélkül, de tudna-e egy rövidebb pályán rajthoz állni nálunk.

Kérését természetesen akceptáltuk, így az idei versenyre meghirdetjük az N70-es kategóriát is, gyorsan el is készültek a nekik szóló pályatervek. Első nap 1,7, második nap 1,5 harmadik nap pedig 1,9 km hosszú pálya várja majd ennek a korosztálynak a hölgyeit!! Marosffy Dani gyors segítségének köszönhetően már az entrybe is felkerült ez a kategória is. 

Reméljük akadnak majd versenytársai is Máriának, ha így lesz akkor pedig díjazzuk is majd természetesen ezt a kategóriát is, terveink szerint valami finom házi lekvárral, amihez már szedjük a gyümölcsöt itt Lókúton a Magas-Bakonyban. Ha nem jön össze legalább 3 hölgy ebből a korosztályból, akkor sincs tragédia, legfeljebb mozognak egy kellemeset a hölgyek a gyönyörű őrségi erdőkben. 

Szeretnénk a fiatalabbakkal is egy extra motivációval készülni az idei versenyre, most hogy ilyen csodaszép eredményt értek el az EB-n a 16-os lányaink én is plusz motivációt kaptam ahhoz a már elindított projekthez, hogy a Barátság Kupa keretében egy válogatott viadalra is sor kerüljön a szomszédos országok 16-os korosztályai között. Egyelőre még csak a magyar és az osztrák válogatott vezetésével történt meg a kapcsolatfelvétel, és a sűrű nyári program miatt sok biztatást nem kaptam ehhez, persze Tibor az elmúlt napokban, hetekben már nyilván EB lázban égett, ami nagy örömünkre meg is hozta az eredményét, még egyszer gratulálok ezúton is ehhez a szép sikerhez! Azért bízom benne, hogyha a teljes A válogatott nem is tud eljönni egyik országból sem, tető alá sikerül hoznom legalább egy osztrák-magyar összecsapást ebben a korosztályban, ahol mondjuk a keretbe most az EB-n nem kerültek is megérezhetik, milyen, amikor a magyar csapatért futhatnak.

Várunk szeretettel kicsit és nagyot az idei Barátság Kupára! 

Előzetesen pályaadatok most már tényleg akár órákon belül, csak még a szinteket számolom a pályákban, három napra ez sem kis feladat...

üdv. Viktor

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160704/71ddc185/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: wlEmoticon-smile[1].png
Type: image/png
Size: 1046 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160704/71ddc185/attachment.png>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról