[Tajfutas] 2015. Ã(c)vi Homokháti Maccabi Kupa kategória összevonások

Hites Viktor tajfutas at freemail.hu
2015. Május. 15., P, 20:38:26 CEST


Nemrégiben mesélte valaki, hogy Ausztriában vagy Szlovákiában lisztet használtak terepfutás útvonalának kijelölésére, és jól működött a végén meg megeszik pár nap alatt meg megeszik a hangyák és nem kell lebontani, mint a szalagokat.

"Erdélyi Tibor" <etibor1 at gmail.com> írta:
>Jól jöhet az még, ha csíkot kell festeni (szórni) a parkolóban, vagy célvonalnak .2015. május 15. 10:16 Hites Viktor írta, tajfutas at freemail.hu>:Kedves Miki!
>
>Elnézést kérünk ezúton is, hogy kiosztottunk tiszteletdíjként "lejárt szavatosságú" úgy kb. még 4-5 évig biztosan minden gond nélkül felhasználható patogatott kukoricát, és hasonlóan még 2-3 évig minden további nélkül felhasználható egészséges teljes kiörlésű liszteket a versenyünkön, máskor ilyesmi nem fordulhat elő, csak extra minőségű, de több évig érvényes szavatosságú kukorica jöhet számításra. De legjobb, ha megírnátok mit szeretnétek és azt kap a mezőny két harmada tiszteletdíjnak előre.:)
>
>üdv.Viktor
>
>miklos mets miklos.mets at gmail.com> írta:
>>Na akkor ez jo hir hogy nem lejart szavatossagu rendezokre sozott vagy kamraban felejtett  lisztek lesznek a hetvegen a tiszteletdijak :-)
>



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról