[Tajfutas] Telekocsi

Kovács Gábor borea at is.hu
2015. Május. 12., K, 23:07:33 CEST


Sziasztok!

Továbbítom Antal Miklós (MTFSZ Terephasználati és Környezetvédelmi Bizottság referense) levelét a megújult tájfutó telekocsi rendszerről.
Használjuk, használjátok a rendszert, mindannyiunk közös érdeke!

Üdvözlettel
Kovács Gábor

From: Miklós Antal 
Sent: Tuesday, May 12, 2015 11:57 AM
To: Kovács Gábor 
Subject: telekocsis levél a listára

Sziasztok!

Egyszerűsítettük a tájfutó telekocsis rendszer használatát az oszkar.com lapon! Annak érdekében, hogy tájfutók tájfutókkal tudjanak utazni (vagyis ne teljenek be az autók idegenekkel), minden tájfutó autóba helyet foglalni próbáló utas figyelmeztetést kap, hogy mivel ez egy tájfutó autó, a sofőr törölheti a jelentkezését. Emiatt várhatóan nem is fognak más utasok jelentkezni, csak tájfutók. 

A hirdetésfeladás a versenyek honlapjáról kattintva nagyon egyszerű. Már az országos diákolimpiára is lehet autós helyeket hirdetni! A http://www.otd2015.eu.pn/ honlapról a "Telekocsi - hirdetés" gombra kattintva a hirdetés megjegyzés rovatában automatikusan megjelenik az @tajfutas címke, ami a tájfutó autókat azonosítja. Akinek van autója és szabad helye, kérjük, regisztráljon és adjon fel hirdetést! Pestről biztosan lesz utas is (többek között én:). A mostani regisztráció után a későbbi versenyeken még egyszerűbb lesz összehozni autósokat és utasokat. Csökkentsük így a benzinfogyasztást és tegyük mindenki számára gazdaságosabbá az utazásokat!

Üdvözlettel:
Antal Miklós

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150512/05ae427a/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról