[Tajfutas] Re szintkülőnbség

Hites Viktor tajfutas at freemail.hu
2015. Júl. 8., Sze, 09:18:17 CEST


Sziasztok!

Ha szeretnétek a nyáron kellemes árnyas szálerdőben is futni, technikás pályákon, akkor ajánlom figyelmetekbe a most hétvégén debütáló Vakáció Nagydíjat!!

Az előrejelzés alapján úgy néz ki 20-25 fokig hűlhet le a futamok alatti időszakra a hőmérséklet a ma érkező viharnak köszönhetően! 

A Vakáció Nagydíj mostani terepének a déli részén rendeztük tavaly a Barátság Kupát és akik ott voltak, azok nagyon pozitív véleménnyel voltak mind a terepről, mind a pályákról, olyan vélemény is volt, hogy ez megért volna egy Hungária Kupát!:) Ezt a terepet bővítettük a mostani versenyre északra, és keletre. A keleti rész egy kicsit bozótosabb, de itt is vannak szép tiszta részek, és a pályák nagyrészt ezeket a részeket is használják ki, azért egy kis kihívás kedvért bemennek a nehezebb pályák egy sűrűbb növényzetű, emellett igen részletgazdag részbe, hogy a térképolvasás se maradjon el.:) A terep új északi része pedig igazi erdei sztráda. Jelenleg 30 embert érdekel ez a fajta kihívás ma Magyarországon, de azért bízom benne, hogy hétvégéig talán még 50 fősre is hízhat a mezőny.:)

Az augusztus 7-9-ei Őrségi Barátság Kupán is hasonlóan gyors és technikás terepekkel, és pályákkal várunk Benneteket. 

Ha jönnétek a hétvégén küldjetek légy szíves előnevezést, bár úgy készülünk, hogy legyen a helyszínen színes nyomtató így a beesőket is ki tudjuk majd szolgálni, az alkalmazott rajtdobozos indítás is ezt segíti majd.

Találkozzunk a hétvégén Zirc-Kardoskúton a Csalogány kempingben!

üdv. Viktor



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról