[Tajfutas] Balaton Kupa

"Gombkötő Péter" Gombkoto.Peter at ybl.szie.hu
2014. Júl. 8., K, 15:40:50 CEST


Sziasztok!

Eddig mindenki csak mellékes dolgokról beszélt/írt itt a listán, pedig sokkal lényegesebb dolgokról is lehet írni.

Azzal kezdem, hogy fiúk-lányok, ebben még sok dolgot tanulni kell! 
Ami nekem ebben nem tetszett:
1. A prológon a kastélykert kapui zárva voltak, holott a térkép több átjárót is jelzett. A felvezetésnek nem tünt fel? Ha egyeztetve volt, akkor utána kellett volna járni, ha nem, akkor nem kellett volna átjárónak jelölni!
A dobozok biciklilánccal voltak lopás ellen rögzítve. Ezzel nem igazán az volt a probléma, hogy amint írtátok, adtok majd "gyorsabb" dugókát, mert az enyém elég gyors, mégis egyes pontoknál be sem kellett dugnom, hogy jelezzen, másoknál meg bedugva másodperceket várnom a visszajelzésekre. Szóval ez nem dugóka, inkább doboz probléma. Hogy mi, azt nem tudom, nem vagyok  SI szakértő.
További gond, hogy a bicikliláncos rögzítés rongálja a dugókákat, koptatja a műanyagot. El kell felejteni! Az nem válasz, amit mondtatok, hogy ez csak regionális rangsoroló, itt ez elmegy!

2. A döbröcei erdei verseny térképe csapnivaló volt. A sok kisebb hiba mellett csak azt említeném meg, hogy egy szép, elég mély és hosszú mellékvölgy nyúlfarknyi szárazároknak volt jelölvel. Meg is szívtam!
A pályákról csak a magam nevében írhatok, nem néztem meg a többi kategóriát. Csak ismételni tudom a már többször ismételt mondást: öregek vagyunk, de nem hülyék, tájékozódni talán még tudunk! Hosszú, úton, terepvonalakon történő futásokért nem szívesen utazunk többszáz kilométert! Az első pontunktól kezdve gyakorlatilag egy C-s pályán futottunk, egy mindössze 5 ellenőrzőpontos pályán!

Végül ami jó volt: élveztem a két városi futást. Mindkét futam kihasználta a városi környezet adta lehetőségeket, és itt nem vettem észre térképhibákat sem. Lehet, hogy csak ilyet kellene rendeznetek?

Színvonalas volt az eredményhírdetés és a díjak, és jót fürödtünk Zalaszentgróton.

Oldgombi

 Dr. Gombkötő Péter
ny. adjunktus
zaj- és rezgésmérés, -csökkentés


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20140708/6d54ef7b/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról