[Tajfutas] Válogató verseny

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2013. Május. 17., P, 08:49:26 CEST


Halihó Rendezők,
A verseny előtt kiadott, közreadott vázlatokon be kellett volna jelölni lila sraffozással és beleírni, hogy versenyterületek x órától y óráig. Oszt jónapot. http://nogradnagydij.hu/2013_8/infoterkepek/original/Holloko_Infoterkep_4000_300dpi.jpg
Ennyi, sok előzetes információ után mire lehet számítani a napi online sugárzások terén, mert az SMTFSZ sprintbajnokságának két futa között a barcsi Gyógyfürdő melegvizes medencéjében ejtőzve szeretnénk online nézni a Nográd Kupa sprintversenyének SI eredmény alakulását plazma tévéken.
Ugye ez a kis kérés megoldható?
Nagy Luji, junius 11-n ugorjál át Sumonyból Magyarmecskére, az iskolában egész napos Mátrix futamok lesznek. Kihagytad (elmenekültél a Mikr-O Sprint elől Tripammer fánál, most itt a lehetőség a pótlásra.) 
HN
  ----- Original Message ----- 
  From: Sramkó Tibor 
  To: deneszoli at t-online.hu ; 'Tájfutó Válogatott' 
  Cc: LISTA 
  Sent: Thursday, May 16, 2013 11:57 PM
  Subject: Re: [Tajfutas] Válogató verseny


  Kedves Nógrád Nagydíj Résztvevők!

   

  Nem beszéltünk össze Dénes Zolival, de amit a válogatott listára megfogalmazott, az nagymértékben összecseng a verseny helyszíni tájékoztatójába szánt rendezői kéréssel is:

  Kedves Versenyzők!

  Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a verseny terepekre kimenni a versenyzés előtt sem, és utána sem szabad, hiszen ez sértené a verseny tisztaságát, súlyosan sportszerűtlen lenne.

  Ezért kérjük, hogy szombaton 10 órától (a felvezetés kezdete után) már versenyző ne tartózkodjon az Ófaluban és a vár környékén, egészen 13 óráig. Nem tiltott terület ez időszak alatt a focipálya (cél), parkoló, szabadtéri színpad környéke.

  Ezen sportszerűségi szabály betartását mozgó pontőreink is ellenőrzik, az ellene vétőket a rendezőség utólag is kizárhatja a versenyből.

   

  Tehát ezúton is kérünk mindenkit a sportszerűségi és versenyszabályok betartására.

   

  Üdvözlettel:

  Sramkó Tibor

   

   


------------------------------------------------------------------------------

  From: tajfutovalogatott at googlegroups.com [mailto:tajfutovalogatott at googlegroups.com] On Behalf Of deneszoli at t-online.hu
  Sent: Thursday, May 16, 2013 8:23 PM
  To: Tájfutó Válogatott
  Subject: Válogató verseny

   

  Sziasztok!

  A hétvégi Nógrád N.D. rendezői (érthető okokból) nem készültek a világversenyeken várható karanténnal és terepletiltással, ezért különösen a sprint futamon szeretném kérni a válogatón résztvevő versenyzőket, a sportszerű, nemzetközi normáknak megfelelő viselkedésre.

  Tehát, kérem a versenyzőket szombaton verseny előtt ne tervezzenek kirándulást az ófalu területén, bemelegítést és egyéb dolgát mindenki végezze a parkoló - cél - rajt útvonalon, rajt előtt és célba érkezés után ne rohanjon senki különböző indokokkal klubtársa vagy ellenfele elé a pályára és ne informálja valamint ne kérjen információt versenytársaitól a pálya vonalvezetéséről. A nemzetközi jelkulcs tiltott terültekre, tiltott áthaladásra vonatkozó passzusait remélem már nem kell felsorolnom.

  A fenti kérések betartását jó magam, és felkért informátoraim, ellenőrizni fogjuk, a kirívóan sportszerűtlen magatartás akár az adott futamon elért eredmény törlését is eredményezheti az érintett versenyző(k) esetében.

   

  Sportszerű, eredményes versenyzést mindenkinek:

  Zoli


  -- 
  Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok szolgáltatásbeli Tájfutó Válogatott Lista csoportra.
  Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy levelet a következő címre: tajfutovalogatott+unsubscribe at googlegroups.com.
  További lehetőségekért látogasson el a(z) https://groups.google.com/groups/opt_out címre.
   
   



------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Tajfutas mailing list
  Tajfutas at lazarus.elte.hu
  http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130517/d72c9a2d/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról