[Tajfutas] Nógrád Nagydíj váltó - névszerinti nevezés

Kovács Gábor borea at is.hu
2013. Május. 9., Cs, 18:55:04 CEST


Sziasztok!

A Nógrád Nagydíj 3x3-as váltójára nevezett váltók száma megközelítette a 80-at.

Kérjük, hogy aki már tudja a váltójának összeállítását (futási sorrenddel együtt), az adja meg mielőbb.
Május 13-án hétfőn éjfélig, az Entry-s nevezés lezárásáig ezt legegyszerűbben az Entry-ben tehetitek meg.

(De aki titokban szeretné tartani az összeállítást, az töltse le a honlapról a névszerinti nevezési lapot, töltse ki és küldje el e-mailben). Innen letölthető: http://www.nogradnagydij.hu/2013_8/doc/valto_nevezesi_lap_2013.doc
Az Entry lezárása után szintén a nevezési lapon lehet leadni az összeállításokat, május 17-én pénteken este 20.00 óráig, e-mailben.
Kérjük, tartsátok be ezeket a határidőket! Köszönjük előre is.

Az idei 3x3-as váltón a nagy skandináv váltóversenyekhez hasonlóan a tavalyi abszolút eredménylista alapján fogjuk kiosztani a rajtszámokat. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi győztes Spari csapata fogja az 1-es rajtszámot kapni, a magyar ifi-junior válogatott vátója (ha lesz ilyen az idén) a 2-eset, a MOM a 3-asat, stb.
Ennek az a jelentősége, hogy a tömegrajtkor így várhatóan az erősebb váltók kerülnek az első sorokba, és nem a hátsó sorból előretörve kell "átgázolniuk" a nyilván jó erőben lévő, de mégiscsak lassúbb váltók első futóin.

Azoknál a kluboknál ahol több váltó is van, a számozást is ebben a sorrendben fogjuk kiosztani, tehát pl. a Spari legkisebb rajtszámú váltója lesz a SPA-1, stb., és értelemszerűen a névszerinti nevezéskor a klub legerősebb váltójának érdemes a klubon belüli 1-es sorszámot adni. Ezt a klubon belüli sorszámozást kérjük tegyétek is meg, erre van mód az Entry-ben és a nevezési lapon is. (Azaz, a példánál maradva, kérjük a Sparisokat, hogy ne az összes váltójuk csak simán SPA néven szerepeljen, hanem legyen SPA-1, SPA-2, SPA-3, stb.

A tavalyi eredmények itt megtekinthetők:
http://mtfsz.hu/versenyinfo/6828_e_v%C3%A1lt%C3%B3_teljes_jav.html

Az idei pályaadatok pedig egyelőre itt (este a verseny honlapjára is felkerül):
http://mtfsz.hu/versenyinfo/7910_i_el%C5%91zetes_p%C3%A1lyaadatok_k%C3%B6z%C3%A9pt%C3%A1v_n%C3%A9lk%C3%BCl.xls

A váltóknál lehetőség van fantázianév megadására is, ezt szintén az Entry megfelelő rovatában vagy a nevezési lapon lehet beríni.

Természetesen lehet továbbra is nevezni, aki még esetleg szeretne indulni az idény várhatóan legnagyobb mezőnyű nem-bajnoki váltóversenyén. és idáig még nem nevezett, még most is megteheti.

Felhívom figyelmeteket a "Családi" értékelésre is. Az egy család tagjaiból felálló váltókat külön is értékeljük (már 18 ilyen váltó nevezett) kapcsolódva ezzel az MTFSZ  "2013 - A családok éve a tájfutásban" akciójához.
A családi váltókat ezen kívül besoroljuk az életkoruknak megfelelő korcsoportba, és ott is értékeljük (így elképzelhető, hogy egy erős családi váltó akár kétszer is a dobogón állhat).

Köszönjük az eddigi nevezéseket és várunk mindenkit szeretettel!

Kovács Gábor
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130509/9b2604bc/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról