[Tajfutas] HOB.Győztes idő!!

kollath gabor tajolo at freemail.hu
2013. Már. 25., H, 18:03:13 CET


Sziasztok!
Én voltam az,aki januárban kritizálni mertem az előzetes pályaadatokat,s elindítottam kis vitát,hogy a hosszútávúhoz képest rövidenek tartom a távokat.Sajnos most kívülállóként néztem a győztes időket,izomszakadás miatt nem tudtam indulni,s ugyanazt a következtetést vontam le a szenior pályákról.F45 61'  F50 63' F55 58' F 60 55' F65 50' Ez hosszútávú?
Persze akkor egyből megkaptam,hogy ne mondjak semmit,s örüljek(nem szó szerint),hogy egyáltalán teljesíteni tudom a távot,majd meglátom,hogy nem lesz olyan egyszerű.Kiváncsi lennék a szeniorok véleményére,vagy csak egyedül vagyok ezzel a véleménnyel?Sportbaráti üdvözlettel:Kolláth Gábor
 Nagy Lajos <nagyluji43 at vipmail.hu>, ezt írta: 
 
  Üdv Mindenkinek!
Ha még emlékeztek rá,valamikor januárban volt egy kicsi eszmecsere a HOB. győztes időkről,pályahosszakról.Túl vagyunk rajta! Most a verseny tükrében ugyanazt tudom mondani,mint januárban.Nagyon rövid pályám (F-70) volt.A többi pályáról nem akarok semmit mondani,mert nem én futottam.A győztes (Jelinek I.) ideje 46 p.,az enyém kb. 7 p.hibával 47p.Ez az idő érdekes módon jobb minta mostanában futott nappali OB-k ideje,és messze a győztes időn belül van.Szóval,simán lehetett volna min. 1 kilométerrel több is,és még akkor is a győztes időn belül lett volna.
Tegnap este 10.30-kor értem Pécsre,és csodák csodájára fent volt a Szabolcs K .részidők. Viszont még a mia i napon sem találom a HOB.részidőket.Ez hogy a Tú.......ban van?
Üdv     lujipapa------------------------------

    
*HTML levéltartalom
  

------------------------------

   _______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról