[Tajfutas] Nógrád Nagydíj

Kovács Gábor borea at is.hu
2013. Már. 24., V, 19:19:21 CET


Kedves Gerzson!

Hollókőn nincs kollégiumi szállás, hiszen egy kis faluról van szó.
Másféle (panzió, turistaszálló, vendégházak) szálláslehetőségek elvben vannak Hollókőn, hacsak nem keltek még el. Mivel Hollókő a Nógrád Nagydíj nélkül is Magyarország egyik legfelkapottabb turisztikai célpontja, ezért a szállások is gyorsan elfogyhatnak.
A rendezőség által szervezett szállások előreláthatólag Szécsényben lesznek (szervezés alatt).
Ha Szécsényben alszol, úgy vasárnap este módodban áll az alkonyati pontbegyűjtő versenyen is részt venni, ami egy Magyarországon még viszonylag ritkán alkalmazott versenyformában kerül megrendezésre (egyéni pontbegyűjtő).
Ehhez Hollókőről csak Szécsénybe kell elutazni, ami tömegközlekedéssel is lehetséges oda és vissza is, de úgy gondolom, ha szükséges, az egyéni igények alapján a szállítást is meg fogjuk tudni oldani.
A hollókői autóbuszmegállótól a cél 5 perc gyaloglásra lesz, a rajtok távolságát ebben a pillanatban még nem lehet pontosan tudni (kivéve a váltót, ahol 0 m-re lesz a rajt a céltól...). 
Ha a mindennapi Budapest-Hollókő buszozást választod és ezt előre jelzed, akkor ésszerű keretek között igyekszünk majd ezt a rajtlista készítésénél figyelembe venni.

Várunk szeretettel versenyünkön
Kovács Gábor


From: Kéri Gerzson 
Sent: Sunday, March 24, 2013 5:40 PM
To: Marczis István 
Cc: tájfutás 
Subject: Re: [Tajfutas] Nógrád Nagydíj


Sziasztok!

Ilyen nehézkesen rendelhető szállásfoglaláshoz nekem nincs türelmem. Talán ez számomra nem is lényeges, mert tökéletesen megfelelne nekem a szerényebb kollégiumi szállás is Hollókőn, viszont tantermi szállást nem kérek. A kiírásból zavaros, hogy az utóbbi két szállásfajta hol áll rendelkezésre? Az alábbi mondatot lehetetlen pontosan értelmezni:

Tanterem: 700 Forint(HUF)/fő/éj, Kollégium: 2 200 Forint(HUF)/fő/éj. ( Hollókő 0km-VK, Szécsény 16km-VK, Pásztó 20km-VK).

Az a kérdés, hogy akkor kollégiumi szálláslehetőség van-e Hollókőn is, vagy csak a két távolabbi városban? 
Az isegy gond, hogy az Entryben nem lehet a helységet szabadon választani.

Ha nincs Hollókőn kollégiumi szállás, akkor vállalnám a mindhárom napra való külön odautazást. Igen ám, de Bp.-ről az első busz mindhárom nap 10:30-ra ér csak oda, tehát az első nap a null-idő előtt fél órával, a második és harmadik nap viszont a null idő UTÁN fél órával. Tehát a kiírásnak az a fél mondata is kicsit bénának tűnik, hogy "Hollókő tömegközlekedéssel elérhető, " (A visszautazás már nem probléma, mert nagyon jónak tűnik mindhárom napra a 16-kor induló és Bp-re 18-kor érkező autóbusz.)

Meg tudnátok mondani, kb. hány perc gyaloglással érhető el Hollókői autóbuszvárótól a cél, tovább a céltól a rajt? Aki nem kocsival, hanem tömegközlekedéssel megy, az autóbusz késői érkezése miatt ezt is tudni kéne annak eldöntéséhez, hogy nevezzen-e, és mindhárom napra, vagy esetleg csak 1-re, 2-re?

Üdvözlettel:
Kéri Gerzson Ferenc





--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130324/9d0e8729/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról