[Tajfutas] OÉB online közvetítések - fotos, csak ma él

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2013. Jún. 8., Szo, 11:05:11 CEST


Most kaptam a kérést, hogy az alábbi tájékoztatót, cikket helyezzem el az általam is karbantartott honlaon.
Az idő rövidsége miatt inkább azt a megoldást választom (is), hogy megküldöm nektek a leírtakat, hogy az Éjszaki OB-t otthonról nézőket is tájékoztatni tudjátok az Online lehetőségek tömkelegéről. Ezen lehetőségeknél már csak töbrök, tebrek, dolinák, víznyelők, zsompok száma több a versenypályán.

Éjszakai OB on-line

Szombat este nincs Hal a tortán, nincs Éjjel-Nappal Budapest, nincs Jóban Rosszban, nincs Barátok közt, akkor mit csináljál? Esetleg nézd a Fásy mulatót? Van egy jobb ötletünk! Kövesd élőben az Éjszakai OB eseményeit az Internet segítségével!

                Terveink szerint a szpíker hangot hallgathatod a www.kommentator.hu oldal segítségével. Az oldalon a "Hallgasd" gombra kattintva megjelenik egy ablak, amiben megtalálod versenyünket. Az eredmények alakulását is követheted a www.pvmtajfutas.hu oldalon. Az erdőből egyes pályákról részidős eredményeket is láthattok, valamint a célba érkezők is meg fognak jelenni egy másik ablakban. A kiolvasás utáni eredményeket is nyomon követhetitek ugyanitt.

                Ezen kívül szeretnénk interaktívvá tenni az eseményt. A verseny honlapján található telefonszámot, vagy az ott közzétett Skype nevet hívva kérdezhettek, elmondhatjátok véleményeteket. Vigyázzatok, minden szavatokat hallani fogják az élő adást nyomon követők!

                A folyamatosan bővülő információ halmazért látogassátok a verseny honlapját (www.pvmtajfutas.hu)!

ÉOB rendezői
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130608/8d0fcaef/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról