[Tajfutas] HOB hírlevelek

Palumbi Edit eci.pp at indamail.hu
2013. Jan. 13., V, 07:20:35 CET


Kedves János! 
Az eddigi hírleveleid mind hangos szöveget tartalmaztak. Én ugyan (még) nem vagyok hallássérült (de vannak sporttársaink között olyanok is - rájuk nem gondolsz?), ennek ellenére könnyebben fel tudom dolgozni az írott, mint a hallott információt. És nagyságrendekkel könnyebb visszakeresni benne bármit. Szóval a hangos hírlevelekre köszönöm, nem tartok igényt. Legfeljebb kevés információval fogok rendelkezni.
Üdv: Edit*

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tájékozódási Futásért Egyesület <tajfute at gmail.com>Címzett:  <tajfutas at lazarus.elte.hu>,  <tajfutas at lazarus.elte.hu>,  <egyesuletek at orienteering.hu>Elküldve: 2013. január 13. 0:12Tárgy : [Tajfutas] HOB hírlevelek

Szia!

Ezt a levelet azért írom, mert a verseny hírlevelére eddig "csak" 23 fő iratkozott fel. hétfőn indul a hírlevél áradat, amit csak azok kapnak meg, akik feliratkoztak rá. Tehát amennyiben indulsz a versenyen vagy ha több információval szeretnél rendelkezni  iratkozz fel, mert lemaradhatsz olyan, esetlegesen fontos, információkról, amit később vagy egyáltalán nem fogsz a versenyig megtudni.
  
A verseny weboldala: http://hob2013.tajfute.hu/    ----------------------------------------------------------Üdvözlettel,  Román JánosHOB2013 versenyelnök  Telefonszám: +36 306 033 232Email cím: romanjanos at tajfute.hu  ----------------------------------------------------------
  Gondoljon a környezetre, mielőtt kinyomtatja ezt az e-mailt.
   Please consider the environment before printing this e-mail.
 
 Figyelem! Jelen üzenet bizalmas információkat, üzleti titkokat és személyes adatokat tartalmazhat, s azt kizárólag annak címzettje ismerheti meg. Az üzenet illetéktelen megismerése, továbbítása, tárolása vagy az azzal végzett bármely más művelet szigorúan tilos és azt a törvény bünteti. Ha jelen üzenetet Ön tévedésből kapta, kérjük, értesítse a feladót e-mailen vagy egyéb módon (KEROMIKA Kft., 4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca 13. 1/3., tel.: +36-306-033-232 ), majd törölje a kapott üzenetet. A jelen üzenet küldőjének elektronikus levélcímére való üzenetküldéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a levél tartalmát a KEROMIKA Kft.-nek a címzetten kívüli kijelölt munkatársa megismerje.
    _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130113/98cdc2f7/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról