[Tajfutas] A versenybírói nyilvántartás változásai

Magyar Tájékozódási Futó Szövetség iroda at mtfsz.hu
2013. Feb. 22., P, 16:20:33 CET


Tisztelt Sporttársak!



A versenybírói adatbázis rendbetételére és a nyilvántartás vezetésére 2011 tavaszán kaptam a megbízást a Versenybizottságtól, ez a revízió mostanra fejeződött be. 



A versenybírókat három (plusz egy) kategóriába soroltuk:

.         AB - aktív versenybíró, aki az utolsó 5 évben végzett versenybírói tevékenységet

o       ABt - aktív versenybíró, aki az utolsó 5 évben részt vett versenybírói vagy továbbképző tanfolyamon;

.         IB - inaktív versenybíró, aki az utolsó 5 évben nem végzett versenybírói tevékenységet és továbbképző tanfolyamon sem vett részt, de van kapcsolata a tájfutással (utolsó 5 évben volt versenyengedélye, vagy valamilyen formában részt vett versenyrendezésben);

.         IT - inaktív tájfutó, aki az utolsó 5 évben nem végzett versenybírói tevékenységet, továbbképző tanfolyamon sem vett részt, és információink szerint az utolsó 5 évben nem is volt kapcsolata a tájfutással.

Emellett külön jelöltük a több néven szereplőket és elhunytakat.

Januárban megváltozott a versenybírói szabályzat, immár csak 3 szint van, Alapfokú (régi III. osztályú), Középfokú (régi II. és I. osztályú együttesen) és Országos (ez maradt).

Ez az adatbázis megtalálható az MTFSZ honlapján, február 19 óta a fentiek alapján történt átértékeléssel.

 

Egyrészt lehetnek az adatbázisban hibák, hiszen a hézagos korábbi listákból és megyei adatbázisokból készült. Kérem, jelezzétek a Versenybizottságnak (versenybizottsag at mtfsz.hu), vagy közvetlenül nekem. 

 

Másrészt a feljebbminősítési igényekre hívnám fel a figyelmet. Kérelmet megyei szövetség, egyesület és maga az egyén is beadhat. A feltételek teljesülését a szabályzat 3. mellékletének kitöltésével lehet kérni. Kérem azokat is, akik korábban már igényelték a feljebbminősítést, de adatokat nem adtak meg, azt most ezen a módon tegyék meg.

 

Gyalog László (Tódor)

gyalog.laszlo at mfgi.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130222/a55d99c4/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról