[Tajfutas] ROB versenyértesítő

Kovács Gábor borea at is.hu
2013. Aug. 28., Sze, 15:21:06 CEST


Tisztelt Lista!

Az elmúlt Tájolóban megjelent javaslat az volt, hogy akinek nincs szimboltartója (sokaknak azért van, pár száz forint, a többi tájfutó felszereléshez képest jelentéktelen plusz kiadás), az csináljon magának kis nejlon tasakot (kb. 8x15-25 cm méretűt, pályahossztól függően) amit vagy a rajtszámára biztostűz/szigszalagoz vagy a bozótfelsőjére biztostűz. Üresen, még a célban. Egy ilyen tasak költsége kb. 0 Ft, mert egy használt térképfóliából egy fóliahegesztővel lehet gyártani 5-6 db-ot is. A rajtban egy mozdulat a pótszimbolt beletenni, sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a ragasztgatás, és biztosan kibírja a pálya végéig. Verseny után a szimbolt bele lehet dobni a papírgyűjtőbe, a tasakot meg még jópár másik versenyen használni.
    Talán ez a legkörnyezetbarátabb megoldás. És még az is hozzátartozott persze a javaslathoz, hogy a rendezők széles cellux helyett inkább gyártsanak ilyen tasakot néhányat, meg legyen a rajtban biztostű, hogy aki mégis elfelejtené/lusta lenne ezt megcsinálni, annak esetleg lehessen a rajtban ilyet adni.
    Hangsúlyozom, ez egy javaslat volt, nem kötelező, ahogy a szelektív hulladékgyűjtés kivételével (ami kötelező OB-kon és kiemelt versenyeken) a bizottság összes többi javaslata is csak javaslat, ajánlás, aztán hogy melyik rendező mit tesz belőle magáévá, az már az ő dolguk.
     A rajtszámot egyébként a bizottság is kerülendőnek tartja.

A kritikus észrevételeket köszönjük! 

Üdvözlettel
Kovács Gábor




 

         
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130828/9ad7b054/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról