[Tajfutas] On-line eredményközlés a célterületen - tapasztalatok

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2013. Ápr. 29., H, 17:35:32 CEST


Sziasztok,
A tavalyi Mecsek Kupán debütált (Ambrus Sándor újítása), majd az MTBO VB-n és nemrég a Postán Kupán is használhatták az okos telefonnal, tablettel rendelkezők a On-line eredményközlést a célterületen. Sanyi elmondása szerint a Mecsek Kupán 20-25 felhasználó, az MTBO VB-n 50-60, míg a Postán kupán a több mint ezer résztvevőből már 200-220 felhasználó jelentkezet fel a célterületen ingyenesen használható WIFI felületen keresztül és tekintette meg online az eredményeit.
Most a TIPO Kupa során is működni fog ez a megoldás. Lásd. értesítő: http://www.mtfsz.hu/versenyinfo/7813_i_TK2013_Ertesito.pdf

Két kérdésem lenne az eddigi tapasztalatokkal kapcsolatban:
Lehet olyan versenyző, csapatvezető, kísérő (pl. szülő) aki most hall először erről a lehetőségről és még nem használta ezt a megoldást pedig rendelkezik a megfelelő mobil eszközzel?
Aki használta az kb. vagy átlag hány emberrel, klubtársaival, kísérőivel vagy csak a közelében elhelyezkedő más klubbéli versenytársával osztotta meg a megtekintés, információnyújtás lehetőségét? 

Arra vonatkozóan szeretnék az esetleges válaszokból következtetni, hogy mekkora tartalék lehet a rendszerben és jelenleg milyen arányt fedhet le az információt elérők százaléka az összes nevezőhöz képest.

Üdv,
Kelemen Janó
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130429/6df1e703/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról