[Tajfutas] Tájfutó verseny Békésben?

fehérfecó (ztc) zala.ztc at zalaszam.hu
2013. Ápr. 25., Cs, 23:56:36 CEST


Talán az lehet az oka, hogy azokon a vidékeken kevésbé népszerű a sportágunk, kevesebb egyesületben kevesebben sportolnak. A versenyek rendezése nem “érdem” kérdése, hanem ott “rendeződnek” ahol van önként jelentkező rendező!!! Vagy megfelelő terep!

Csak tájékoztatásul: Vas és Zala megyében idén 14 versenyen 30 ranglista futamot rendeznek a helyi klubok (ez tavaly több volt)! Ez azért nem jóval kevesebb ....

fehérferencFrom: Kéri Gerzson 
Sent: Thursday, April 25, 2013 11:42 PM
To: LEV. LISTA 
Subject: Re: [Tajfutas] Tájfutó verseny Békésben?Sziasztok ismét!

Köszönöm a bőséges információt. Ezek szerint a látszat ellenére a kérdéseimben szereplő 3 megye sem fehér foltja a tájfutó sportnak. Azért megérdemelnének évente legalább egy komolyabb versenyt is. Úgy tűnik, hogy jelenleg roppant aránytalan a versenyek megyék szerinti megoszlása. A rendezők számára néhány népszerű megye van, elsősorban a Dunántúli-középhegység mentén, azaz Veszprém, Fejér, Komárom és Pest megye, a Dunántúlon kívül pedig Bács és Heves megye. Úgy tűnik, hogy a további 13 megyében jóval kevesebb nagy verseny van az utóbbi időben, mint a felsorolt 6 megyében.


Üdv:

KGF
2013. április 25. 16:25 Kéri Gerzson írta, <gfkeri at gmail.com>:

  Sziasztok!


  Érdekelne, hogy tud-e valaki Békés megyében rendezett tájfutó versenyről? Én még életemben nem versenyeztem arrafelé, és nem tudok róla, hogy volt-e ott verseny valaha. 


  És mi a helyzet Tolna illetve Jász-Nagykun-Szolnok megyével ilyen szempontból? Egyesületekről tudok, de a 2008. évi ORB-n (Szolnok) kívül más versenyről nem tudok e megyékben.


  Üdv:

  KGF

--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130425/f833b329/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról