[Tajfutas] MOM kupa eredmények

Honfi Gábor honfig at szuperinfo.hu
2012. Sze. 29., Szo, 22:17:20 CEST


Hello Oszi,

egyenként is nagyon durvák lennénk a normálishoz szokott füleknek, de ha összeállnánk az komoly mértékű halláskárokat okozna, amit még meg kell fontolnunk...:)

üdv és világbéke,

Fifi

-----Original Message-----
From: Oszlovics Ádám [mailto:oszibkv at freemail.hu] 
Sent: Saturday, September 29, 2012 9:42 PM
To: Honfi Gábor; 'István Zsebeházy'; tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: Re: [Tajfutas] MOM kupa eredmények

Üdv!

Tényleg köszi, hogy ily sokan eljöttetek a versenyünkre. Még akkor is, ha ismételten még nullidőkor is neveztetek, ami egyre inkább megszokottnak tűnik és igencsak kellemetlen az SI személyzetnek, nomeg a helyben nyomott térképek miatt is, de megoldottuk...legalább izgalmas volt.
De az is lehet, hogy bóknak kéne tekintenünk, hisz aki mindenáron részt kíván venni a mi versenyünkön, az biztos nem véletlenül próbálkozik és talán elismeri az erőfeszítéseinket. Vagy csak jó idő volt és hirtelen döntést hoztak az emberek?

Az is lehet, hogy igazodnunk kéne az újfajta kereslethez?! No ez már más téma, evezzünk vidámabb, némileg bulvárosabb vizekre:

Nos, remélem, aki igazi énekesekre vágyott ma este (igaz más stílus) az inkább a Hunyadi Lászlót hallgatja a királyi csatornán...

Igazán köszönöm a bizalmat, itt megjegyezném, hogy természetesen bennem is, mint mindannyiunkban, tényleg ott az X faktor, igaz kromoszómának hívjuk.

..és hiszitek vagy sem, anno kerületi Karácsonyi koncerten szólót is énekeltem a MOM Kultúrban. Hogy miért nem lettem énekes, annak két komolyabb oka is van, aki mindkettőt kitalálja ingyen indulhat az október tizedikei háromessszemen :-)

Azt még nem tudom, hogy lesz-e "karaoke pálya" 10.-én, de ha Fifi is eljön, akkor egy dal erejéig összeállhatunk egy duettre. A formáció fantázianevére nyílt pályázatot hirdetek, aminek a győztese csatlakozhat Foreszékhez, akik még a téli Kova-pótversenynek álcázott Böbe Kupámon nyertek jogot az ingyenes indulásra.

További jó hétvégét!
Béke
Oszi




További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról