[Tajfutas] Börzsöny

Hajdu Kálmán hmarcell at startadsl.hu
2012. Nov. 27., K, 09:20:37 CET


 Tartok tőle, ez sokkal régebbi és mélyebb probléma. A 80-as évek vége felé mint versenyelnök rendeztem egy versenyt Királyrét központtal. Egy erdész két gyereket rájuk tartott puskával kísért ki az erdőből. Az ügynek folytatása lett és az erdészt emlékeim szerint börtönbüntetésre ítélték. Hogy a gyerekek szülei vagy a csapatvezetőjük jelentett-e fel nem tudom! Minden esetre nem a versenybíróság. Gondolom ennek az emléke él a börzsönyi erdészek között. 
  
 HK
  
 2012.11.26. 20:05 keltezéssel, Molnár Attila írta:
      Börzsönyben, Királyrét környékén az erdésszel vannak gondok és nem a természetvédőkkel.  Hajthatatlan arra vonatkozóan, hogy bárki is tájfusson az Ő erdejében.  Mint szakember állítólag kiváló, de makacs mint az öszvér.     Mozsár      ----- Original Message -----  From:  Zentai  József  To: Kovács Gábor  Cc: Tájfutó levlista  Sent: Monday, November 26, 2012 2:26  PM  Subject: Re: [Tajfutas] Engedélyek  
  Gabi! Listások!    Én, kiváncsiként olyat szeretnék valakitől  hallani, aki az utóbbi években a Börzsönyben (pl régi tájékozódási futó  terepeken, vagy új területen ) kért és KAPOTT bármilyen erdei  sportrendezvényre lebonyolítási engedélyt. (amúgy a hegyvidék nem nagy  durranás, de azért vannak benne számunkra igen értékes kisebb területek is  )  Öregek, emlékeztek még a Vasutas kupákra,  Tipo kupákra? Talán volt itt VVK-is, meg ki tudja még, mi más nagy  versenyünk.  Hiába, Magyarországon ma minden más érdekeket  megelőzőtt pl: a Madarak védelme, mert ugye tudjuk, ezt tartják rólunk,  megzavarjuk a költésüket és nem tudnak letojni. No... most itt abbhagyom, mert  csunyát írtam volna. Hát, itt tartunk.     
  
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20121127/d25ef8b1/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról