[Tajfutas] Homokháti Maccabi Kupa 2013. WRE

Paskuj Matyas paskuj at maccabi.hu
2012. Nov. 24., Szo, 23:23:18 CET


Kedves Sporttársak!

Ennek az írásnak nem titkolt célja, hogy minél több versenyzőt csalogasson a március végén rendezendő Maccabi Kupára és hogy felsorolja mindazokat az érveket, amiért érdemes az idei Maccabi Kupa illetve a tavalyi Hungária Kupa után ismét ellátogatni a Homokhátságba. 
Bízunk benne, akik velünk tartottak ezeken a versenyeken, azoknak nem kell bizonygatnunk. 
Akik pedig egyiken sem voltak, azok csak kérdezzék meg nyugodtan a résztvevőket. 
Azoknak pedig, akik most megtekintik a verseny honlapját, (http://tajfutas.maccabi.hu/index.php/hu/maccabi-kupa-2013) talán nem is kell sorolnom ezeket, hiszen minden szükséges információt megtalálnak ott. MÉGIS! Álljon itt néhány olyan megdönthetetlen érv, melyekkel szemben reméljük, kevesen tudnak ellenállni.
A 2013-as Maccabi Kupa - a szervezőbizottság szándéka szerint - olyan program lesz, mely - hagyományteremtő szándékkal - egy jó kezdet után jó folytatásnak ígérkezik. Biztatunk mindenkit, jöjjön el a versenyre: ha itt volt az idén vagy tavaly a Hungária Kupán azért, ha nem volt itt, azért... A megszokott színvonalon szeretnénk 3 napi feledhetetlen élményt nyújtani a versenyre nevezőknek. Ehhez minden adott: változatos, érdekes, részlet gazdag terep, 3 nap alatt 4 rajthoz állási lehetőség (1 középtáv WRE Világranglista futam, 1 éjszakai, 1 váltó és 1 normáltáv) és több féle árszínvonalú és minőségű szállás, hogy mindenki megtalálja a kínálatban a számára legkedvezőbbet. 
Reményeink szerint emeli a verseny színvonalát az is, hogy március 29-én szombaton délelőtt megrendezésre kerülő középtávú verseny egyben Világranglista futam is lesz, mely idevonzza a nemzetközi élmezőnyt. Ezért ennek a versenynek külön pénz díjazása lesz! (I. hely 150 euro, II. hely 100 euro, III. hely 50 euro)
Igazi családi programnak gondoljuk a Maccabi Kupát! Hiszen nemcsak a gyerekek számára lesz vonzó kikapcsolódás, hogy a fárasztó verseny után minden nap megmártózhatnak a mórahalmi fürdő vizében, mert - ahogy ez már megszokott - minden nevező 3 napos fürdőbelépőt kap a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. 
És még mindig a családoknál maradva, egy meglepetéssel is készülünk. Ez a verseny lesz a nyitó eseménye a 2013-ban meghirdetésre kerülő "Családok éve a tájfutásban" programnak.
Érdemes tehát megtekinteni a verseny honlapját és nevezni mielőbb. A verseny rendezősége és a vendégszerető mórahalmiak sok szeretettel várnak mindenkit!
A honlapon megtalálható: előzetes pályaadatok, fényképek a terepről, térképrészletek, szálláskinálatunk.

Paskuj Mátyás
a szervezőbizottság elnöke
http://www.tajfutas.maccabi.hu/index.php/hu/maccabi-kupa-2013
paskuj at maccabi.hu
Tel: 06-20-9521-022



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról