[Tajfutas] A sport mindenkié kampány elindult!

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2012. Május. 22., K, 10:07:39 CEST


 ! De még olyan MÉDIA PROPAGANDÁT nem láttam, hogy: "A mi lapunkban (TV-ben) ingyenesen megjelentetheti jó -cél érdekében - hirdetését!"
 EDDIG HÁNY ILYEN -"ingyenes"-MEGJELENÉS VOLT? a jelzett 4 évben . 

Fifi! Saci!
Nyissatok egy olyan oldalt a net-en, ahova az "adakozó médiaunió" miden ingyenes megjelenést felrakják! Még mérni is lehetne a hatását! (vagy van ilyen?)
De a kérdésem volt: Ki? Hova? Mikor?  

Üdv.: Pisti
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Honfi Gábor <honfig at szuperinfo.hu>Címzett:  Monspart Sarolta   <monsparts at t-online.hu>,  Monspart Sarolta   <monsparts at t-online.hu>,  Nemesházi Lászlóné    <bnemeshazi at ujpest.hu>,  <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2012. május 21. 22:21Tárgy : RE: [Tajfutas] A sport mindenkié kampány elindult!

Kedves Félreértők, ha segíthetek, akkor elárulom, hogy a Médiaunióban a jelentősebb országos médiumok –köztük mi is, a Szuperinfó, 2.6 millió heti példányszámával-biztosítanak felületet egy-egy jó cél érdekében…pénzmozgás zéró…itt nem tudnak rossz helyre menni a pénzek, mert csak el nem adott hirdetési  felületek és reklámidők szolgálnak közügyeket… üdvözlettel, Fifi   From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Monspart Sarolta
Sent: Monday, May 21, 2012 6:38 PM
To: 'Vida Istvan'; 'Nemesházi Lászlóné '
Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] A sport mindenkié kampány elindult! Kedves  Olvasó,nagy félreértés, amit olvastam a levelezésben. Valójában nincs pénzforgás, a médiák felajánlottak kb. ennyi értékű felületet reklámra az írott és az elektronikus sajtó összesen.Semmi pénz nincs sehol, senki sem ad senkinek pénz.Lehet, hogy a hirdetések nem főműsor-időben mennek majd, lehet, hogy az újságban sem a legjobb helyen lesza hirdetés, hogy „Mozdulj meg!”, de szólnak az emberekhez.Éppen azokhoz, akik állandóan a kereskedelmi TV-ok előtt ülnek és a legnagyobb rizikó-faktorokkal élnek együtt.Ez a pénz különben nem jönne össze forintban senkinél sem, mert nem szedhető össze.Hiszen hirdetés felület.Manapság egyre kevesebbeknek van pénze hirdetésre, tehát még jó is, hogy erre használják! Egyszerűen van amit nem is értek a levélben, de ne keverjétek össze a dolgokat.A labdarúgás az egy külön valami ma a mi országunkban. A pályázatok, az is más, a TÁMOP pályázatok nagy pénzesek.A szabdidősport pályázatai kis pénzek lesznek az idén is, mint máskor. Nem értem mi a baj a médiaunióval és velem, de szívesen elmagyarázom, ha szükséges,hogy országunk lakossága nemcsak tájfutókból áll, sem nemcsak focistákból, szerencsére, sőt a lakosság 10 %-a sem sportol rendszeresen, kellő minőségben, és ebben a 10 %-ban benne van az összes leigazolt, kék könyves sportoló, és az összes labdarúgó is. Az összes leigazolt – tájfutókkal együtt - kb. 230.000 vannak,amelyből 120.000 a leigazolt összes labdarúgó, a gyermek-foci kisfiukkal együtt. Kérem értsétek meg, hogy a médiaunió egy jó dolog, nincs pénzforgás benne, 2009 – Nincs DE kampány volt az egészséges életmóddal kapcsolatosan2010 – a Valamivel együttélő hátrányos helyzetűekre való figyelem felhívás volt2011 – a Mesélj a gyermeknek2012- a sport mindenkié Remélem érthetően írtam, s segítség lenne, ha egy csütörtökön valakik egy parktájfutást vállalnának,amiért nem kapnak pénzt, de megjelenést igen. Hiszen sportos csütörtököt írtak ki erre az évre. MoSa   From: Vida Istvan [mailto:vipisti at vipmail.hu] 
Sent: Monday, May 21, 2012 9:46 AM
To: Nemesházi Lászlóné ; Monspart Sarolta 
Subject: A sport mindenkié kampány elindult! Már épp meg akartam hívni a "stábjukat" egy szerdai versenyre, amikor az aláírást látva remélem KÖZVETLEN  VÁLASZT KAPUNK KÉRDÉSEDRE! Természetesen nálunk a reklám nem a "focimeccsek jegyeladásának növelését" szolgálja! Sok hülye a szar meccsek nézésével , azt hiszi, hogy SPORTOL! De sajnos az ilyen "műsor" reklámjára és támogatására milliárdok folynak el!! Meggyőződésem és tapasztalatom, hogy egy személyre szóló "levél" (amit esetleg több alkalommal, több aktív ismerősétől megkap), hamarabb sportolni kezd! Nálunk legalábbis a lehetőség megvan, ha a verseny helyét, idejét megkapja! Egy labdarúgó vagy ökölvívó esetében ez NEM működik! De talán szövetségünk is LÉPHETNE valamit! Pont a múlt héten akadtam rá: Egy tájfutó "terület" tulajdonosa /ahol többször sátraztam, több , mint 36 MILLIÓ-t kapott semmitmondó (nálunk természetes!) pályázatára! 
Pusz. Pisti-- Eredeti üzenet --Feladó: Nemesházi Lászlóné <bnemeshazi at ujpest.hu>Címzett: tajfutas at lazarus.elte.hu <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2012. május 21. 8:39Tárgy : [Tajfutas] FW: A sport mindenkié kampány elindult! Sziasztok!Miközben nem vitatom, hogy kampányokra is szükség van, megmondaná valaki, hogy ténylegesen a civil sportra mennyit szántak ebben az évben? Az egy milliárd sok egyesületet (még ahogy hallom olimpiai sportágban is) kisegítene… Vagy ezt a pénzt a sportszervezetek kapják, akiknek a jelentkezését várják? Vagy az csak a reklámra megy és sportszervezetek megint szerelemből csatlakozzanak? BrigittaA sport mindenkié kampány elindult!2012-05-18  Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. Pedig nem is kell sokat tennünk ahhoz, hogy egészségesebbnek és vidámabbnak érezzük magunkat.
Mint már korábban beszámoltunk róla, a Médiaunió idén a sportolás fontosságára figyelmeztető kampányt tartotta érdemesnek arra, hogy mintegy egy milliárd forintértékű reklámkampánnyal támogassa az ügyet.

Együtt könnyebb!
A szervezők Várják azon sportszervezetek, sportegyesületek, sportiskolák, edzők és oktatók jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának kampányukhoz. A kampány indulásával együtt elindultak a legnépszerűbb közösségi média felületeken is megjelent a kampány logója a hozzá tartozó oldallal. Kövesd a kezdeményezést kedvenc csatornádon!

"Közismert, hogy a sport örömforrás. A mozgás örömét valamennyi egészséges ember megtapasztalja, de emiatt játszanak a gyerekek mozgásos játékot, mert élvezik a testi ügyességet. Így mi felnőttek is megérezzük a mozgás feszültségoldó hatásait is. Szánjunk egészségünkre hetente a 168 órából testedzésre 3x1 órát, vagy naponta félórát. Tapasztaljuk, érezzük meg, hogy a jó közérzet, az egészség elmaradhatatlan kelléke a rendszeres testedzés, a sportolás."-Monspart Sparolta. 
-- 
Ezen uzenet virusellenorzesen esett at, es virusmentesnek bizonyult. 
MailScanner - Email Virus Scanner 
A MailScanner koszoni a transtec Computers tamogatasat. _______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120522/d7419b73/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: nem elérhető
Type: image/gif
Size: 1063 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120522/d7419b73/attachment.gif>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról