[Tajfutas] KOB

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2012. Jún. 16., Szo, 10:01:54 CEST


Miklós!!!!!! "TISZTElETEM" Néked és mindazoknak akik jóváhagyták a 65-ös kategória bajnoki selejtezőjét. "KÖSZÖNÖM!!!!!Emlitetted hogy versenyzőkkel is meg lett beszélve.Szeretném tudni hogy kikkel.én akikkel beszéltem,velük nem.velem se!!! Márpedig illett volna legalább azokkal meg tárgyalni akik a kategóriában meghatározó szerepet töltenek be.Számoljunk: plusz egy szállás,+ nevezés,kaja,amit a selejtező miatt kell ki fizetni.Ezek az EMBEREK nem dús gazdagok (nekem 45 ezer).ezt ki kell valakinek fizetni,akkor amikor egyre szarabb az élet.KOB: Számits ki hogy szombaton hány kilómétert kell teljesíteni,délelőtt és délután.Bocsánat de MI vén szarosok ilyen fizikai teljesitményre nem vagyunk fel készülve,pedig jómagam még edzeni is szoktam.Kívámom Neked és mindazoknak akik elfogadták a selejtezőt hogy 67-8 éves korukban ezt teljesítsék!Nagyon gondolkodom hogy oda érjek.


Válasz fölösleges!       lujipapa
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Bozán György <bozan.gyorgy at gmail.com>Címzett: <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2012. június 16. 9:27Tárgy : Re: [Tajfutas] KOB

      Mert a Szenior Bizottság az érintettek nyomására kérte az   Elnökségtől, hogy lehessen selejtező. az Elnökség pedig alapos   megfontolás után engedélyezte.
   Bx
   
   2012. 06. 15. 7:04 keltezéssel, "Gombkötő Péter" írta:   Árulja    el nekem valaki (mondjuk a versenybizottságból), miért kellett az    F65-ben a 30 indulónak külön selejtezőt is előírni, ha egyébként    egy selejtező csoport van csak, és a döntő is egy csoportban lesz?    A második részre a rendezőségtől várom a választ!
    
    Dr. Gombkötő Péter
    ny. adjunktus
    zaj- és rezgésmérési, csökkentési szakértő
    
    
    
    
    
       
    _______________________________________________ Tajfutas mailing list Tajfutas at lazarus.elte.hu http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas      
   _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120616/e6c873f7/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról