[Tajfutas] Bajnokságok egyáltalán

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2012. Jan. 24., K, 11:42:52 CET


én azért nem igazán vagyok a változás híve,nekem megfelel ez a rendszer.Az igaz hogy a pályák valóban le rövidültek és éppen ezért többször volt hogy másokkal együtt "kisebb" kategóriában indultam.Valóban jó lenne ha a kiírásban már megközelitő pályák olvashatóak lennének.Egyébként akinek rövid a pálya menjen hosszabbon, a lehetőség mindig adott.Akit pedig érdekel a rangsorpont az a sajátjában induljon.Elhiszem hogy Angliában tökéletes szinkódos rendszer,de nem látom értelmét nálunk is be vezetni.Mindegy hogy F-N 35,40........120,vagy piros-kék-zöld.A lényeg hogy fussunk!!!!!!!!!
Üdvözlettel:    lujipapa 

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>Címzett: Hegedüs Ábel   <abel.terkep at chello.hu>, Hegedüs Ábel   <abel.terkep at chello.hu>, Gombkötő Péter   <Gombkoto.Peter at ybl.szie.hu>, László Kaján   <oldkajla at gmail.com>, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2012. január 24. 11:28Tárgy : Re: [Tajfutas] Bajnokságok egyáltalán

Talán akkor elfogadható lenne, ha  olyan kategóriánkénti (AHOL INDULHATOTT VOLNA!!) értékelés lenne: Ha ugyanazon a pályán megy FN21, 35, .......60, 65.(nők, férfiak) akkor  eredménye jelenjen meg minden egyes kategóriában!
Utoljára a / még értékelhető / saját versenykategóriájában . És ez egyből RANGSORT  IS AD :-) S a rendezőknek csak egy pályát kell kirakni ,:-)
Pisti
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Hegedüs Ábel <abel.terkep at chello.hu>Címzett: Gombkötő Péter <Gombkoto.Peter at ybl.szie.hu>, Gombkötő Péter <Gombkoto.Peter at ybl.szie.hu>, László Kaján <oldkajla at gmail.com>, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2012. január 23. 18:30Tárgy : Re: [Tajfutas] Bajnokságok egyáltalán

    Ezt már régen feltalálták, a Brit szigeteken  például színkódos versenyeknek hívják. Ott (és még jó pár országban) ez már a  számítógáp előtti korban is remekül üzemelt A magyar mezőnyt viszont (egyelőre úgy tűnik)  lehetetlen lenevelni a kategóriánkénti versenyzésről, még szerdánként  sem.   Ábel -----    Original Message -----     From:    "Gombkötő Péter"    To: László Kaján    Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu    Sent: Monday, January 23, 2012 3:16    PM   Subject: Re: [Tajfutas] Bajnokságok    egyáltalán   
Sziasztok!

Mi, szeniorok a pályahosszakon kívül még azt    is megtapasztaljuk, hogy az életkorunk növekedésével együtt szellemi    leépülésünket is feltételezik (legalábbis jó néhány versenyen, üdítő kivétel    volt pl. a tavaly őszi Boróka). Megoldásként a bajnokságok és országos    rangsorolók kivételével újból a régi vesszőparipámat veszem elő:
Felesleges    ez a sok kategória - férfiaknak, nőknek 5 évenként, úgyis sokat összevonnak,    legyen 3 - 4 különböző hosszúságú pálya, technikás és könnyű (kezdő)    kivitelben, és mindenki ott indul, ahol éppen fizikailag és technikailag    megfelelő a felkészültsége. Ehhez persze a rendezőknek előre közölni kellene a    (várható) pályaadatokat. A kevesebb pálya miatt a helyszíni nevezések sem    jelentenének akkora gondot. Rangsorpontot pedig csak a bajnokságokon és    országos rangsorolókon lehetne szerezni.
A számítógépek korában már az sem    jelenthet nehézséget, hogy a pályánkénti eredményeket a verseny után nemek és    életkor szerint szétbontsuk, és így is közzé tegyük.

Oldgombi  
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
  _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120124/b7965a16/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról