[Tajfutas] Már megint...

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2012. Jan. 19., Cs, 12:10:36 CET


A nagy sz....t, nálunk már 10-15 éve ez megy!!!!De a fedőrács olcsóbb mint a Margitszigeti szobrok.Igaz az nem a "te" zsebedet terheli.
üdv:    lujipapa
lujipp

-- Eredeti üzenet --
Feladó: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>Címzett: László Kaján <oldkajla at gmail.com>, László Kaján <oldkajla at gmail.com>, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2012. január 19. 12:4Tárgy : Re: [Tajfutas] Már megint...

és ez még csak a kezdet :-(
MM

2012/1/19 László Kaján <oldkajla at gmail.com>
 Sziasztok! Vigyázzatok!

2010. augusztusban, mikor feltörték a kocsimat a Vadasparknál, és elvittek mindenemet (GPS, bankkártyák, telefonok, teljes tájfutó-felszerelés, szumma 500.000) azt hittem, letudtam a dologtalan emberek támogatását, tévedtem.
  Tegnap este 8 és 9 között az utcán felszedték és elvitték az összes vasrácsot, amit az utcai fronton az árok felett való behajtás miatt csináltam évekkel ezelőtt. Hülye voltam, mert a múltkori tisztítás után nem csavaroztam őket vissza.
  Amikor hazajöttem még megvolt, mikor lányom 9-kor hazajött, már nem találta. de nem szólt, mert azt hitte, a feleségem szedte föl, hogy kitakarítsa a faleveleket az árokból...
Igaz, szinte nap mint nap áll meg egy-egy ütött-kopott Lada+pótkocsi a ház előtt (nem árulom el, milyen nemzetiségű emberek ülnek benne, ez szolgálati titok), és kérdezi, hogy van-e vas vagy fémhulladék... szívesen bejönnek, segítenek kivinni...
  Persze nyilván semmi összefüggés nincs.
Kicsit szomorú vagyok, mert most egy fölösleges dologra kell megint költenem egy csomó pénzt. De beleteszek az alatta lévő árokba egy 160-as vagy 200-as PVC csövet, bebetonozom, aztán ha eldugul, le van (hogy is mondják szalonképesen?)
  
És ha valaki belelép az üres árokba, még és leszek a hibás, hogy kitörte a bokáját.

Szerencsére a kapu teljesen fából van, úgyhogy az legalább megmaradt. Egyelőre, de mi lesz, ha nagyon hideg lesz? Akkor majd tűzifa kell.
  
OldKajLa
 
_______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 

 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120119/695ab4ec/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról