[Tajfutas] Mindenki jöhet

Zentai József jozsef.zentai at gmail.com
2012. Feb. 19., V, 12:58:02 CET


Szia!

Dehogynem........

MINDENKI jöhet, tömegrajttal indul, így ha tudsz atléta haverokat, bárkit elhívhatsz a HOB-ra, mert nem lesz nekik nagy kunszt végig menni a pályán. Ez a mostani versenykiírás már nem az eredeti tájékozódási futást fogja jelenteni, ez már csak "táj"-ban való futás lesz, egy felesleges térképpel a kezedben. Tájoló sem kell, csak ügyelni kell az ellenőrző pontnál a dugókázásnál. 

..........Olvasom a közgyűlési emlékeztetőben:- A versenyek színvonalának emeléséhez szövetségi tanácsadót nevezett ki a szövetség, a nem normáltávú versenyformákat előtérbe kívánja hozni az elnökség............
Ezek szerint már ide is beilleszthető a tömegrajtos HOB!

Egy régi sztori, most jutott eszembe, bár nem tartozik szorosan a tömegrajthoz, de azért tájékozódási futás szempontjából elgondolkodtató. 

......Egyszer volt, hol nem volt egy bükki, talán váltó, vagy egy CSB, ahol a DVTK elindította egyik tájfutójaként jelenlegi "futás" népszerűsítő barátomat a salgótarjáni Mecser Lajost. 
(Csak a fiatalok kedvéért:-az 5000 m-es időeredményél egyszer az óra  13:29,2 percnél állt meg. Régen volt...de igaz volt!)  
Szóval Lajos, mint a gép végigment a pálya 90 százalékán, ragadva akkori menőinkre, de Dzsepa (Szabó Laci) végül a gyűjtő előtt egy sűrűbb részen úgy lerakta őt, hogy Mecser ezt követően társ hiányában alig talált be a célba.

Azóta persze már nagyot fejlődtek atléta sporttársaink is, így elképzelhető, hogy az idei HOB-n már fordított lesz a helyzet.

A jól futó atléta, végig nyomja a számára könnyű iramot egy jól tájékozódó tagtársunkkal, aztán a gyűjtőt megfogva szépen lehajrázza őt és nyer!

Popey











  ----- Original Message ----- 
  From: Domán Gábor 
  To: tajfutas at lazarus.elte.hu 
  Sent: Friday, February 17, 2012 7:21 AM
  Subject: [Tajfutas] (nincs tárgy)


  Kérdés a HOB rendezőkhöz F 50 kat. nem lesz?

  Domán



------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Tajfutas mailing list
  Tajfutas at lazarus.elte.hu
  http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120219/28be18e1/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról