[Tajfutas] Nógrád Nagydíj váltó

Kovács Gábor borea at is.hu
2012. Ápr. 4., Sze, 23:39:42 CEST


Sziasztok!

Kérem, ha valaki esetleg szerdán 12.00-23.00 között küldött váltóösszeállítást a Nógrád Nagydíj váltóra, az ismételje meg, mert sajnos az internetszolgáltatónál üzemszünet volt és ezek a levelek valószínűleg elvesztek.
A Tabáni Spari és a Kalocsa összeállításait megkaptuk.

Köszönjük
Kovács Gábor


From: Kovács Gábor 
Sent: Monday, April 02, 2012 9:21 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu 
Subject: Nógrád Nagydíj váltó


Sziasztok!
 
Szombaton délután lesz a Nógrád Nagydíj 3x3 fős váltóversenye Mátraszentimrén.

Igen örömteli módon, minden eddigi rekordot megdöntve, több, mint 80 váltó indulása várható a versenyen. Ez viszont azt is jelenti, hogy az örvendetesen nagy létszám miatt a helyszíni adminisztráció (névszerinti nevezések és futási sorrendek bevitele) időigényes lenne.
Ezért kérjük, hogy aki már tudja (és még nem tette meg), küldje el a váltótagok futási sorrendjét csütörtökön 24.00 óráig a borea at nograd.net címre. Ehhez használhatjátok a verseny honlapjáról letölthető váltó nevezési lapot is:  http://nogradnagydij.hu/2012/doc/valto_nevezesi_lap%202012.doc
Aki még új csapatot szeretne nevezni, kérjük, hogy szerda estig jelezze, mert a helyszínen már csak a kinyomtatott térképek erejéig tudunk majd nevezéseket elfogadni. 
 
Kérjük, akiknek esetleg hiányos még a váltójuk, azok is jelezzék, ha még nem tették ezt meg. Van ugyanis néhány egyéni nevező is, őket össze szándékozzuk hozni a hiányos váltók tagjaival, hogy mindenki teljes csapatban futhasson.
 
Előre is köszönjük!
 
Mindenkit szeretettel várunk! 
 
Kovács Gábor
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120404/0a793203/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról