[Tajfutas] Debrecenben ért véget a sportról szóló törvény újraszabályozásának társadalmi egyeztetése

Nemesházi Lászlóné bnemeshazi at ujpest.hu
2011. Május. 25., Sze, 08:11:20 CEST


Lezárult a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) Sportért Felelős Államtitkársága és az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottsága (OGY STB) által kezdeményezett, a sportról szóló törvény újraszabályozásának konzultációja. Az esemény társrendezője Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata volt. Közlemény.

A rendezvénysorozat lehetőséget kínált arra, hogy a sportszakemberek megismerkedjenek a készülő szabályozás elemeivel, illetve hogy ötleteikkel, javaslataikkal maguk is a törvényalkotó folyamat aktív részeseivé váljanak. A négy helyszínen zajló társadalmi egyeztetésen a résztvevők köréből százas nagyságrendben érkeztek a sportszakmát érintő, a témával kapcsolatos kérdések.
A sportszakmából érkező kérdéseket, javaslatokat ma éjfélig elektronikusan is be lehet nyújtani a sporttorveny at nefmi.gov.hu<mailto:sporttorveny at nefmi.gov.hu> e-mail címre.
A NEFMI Sportért Felelős Államtitkárságának munkatársai csoportosítják a beérkezett kérdéseket és javaslatokat. A válaszokat tartalmazó dokumentumot a tárca elektronikusan is közzéteszi a www.kormany.hu és a www.sportolonemzet.hu portálon.
(Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Sportért Felelős Államtitkárság)

Cikk megtekintése...<http://www.kormany.hu/hu/nemzeti-eroforras-miniszterium/sportert-elelos-allamtitkarsag/hirek/debrecenben-ert-veget-a-sportrol-szolo-torveny-ujraszabalyozasanak-tarsadalmi-egyeztetese>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110525/7c90f2cf/attachment.htm>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110525/7c90f2cf/attachment-0001.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról