[Tajfutas] KOB

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2011. Május. 19., Cs, 14:44:55 CEST


Igen , igy mondja ki a szabályzat! Magyarországi nem indulhat, csak ha van versenyengedélye.
De az idei OB-kon már indultak V.eng. nélküliek! A szabályzat még indulási jogát is elveti!!
Igen! Majd meglátjuk! (ha nem vakulunk meg addig!) 
A JÁTÉKSZABÁLYOKAT A RENDEZÓ v. a szabályzat mondja ki! /Lehet olyan versenyt is rendezni, ahol csak hátra felé lehet futni!!/ Egyetértek! 
De mindig a célt kell figyelembe venni!! 
Még mindig nem látom a konkrét CÉL-t!!! Létszám emelés?Utánpótlás? Minőségi versenyzők? Fizetett sportolók? Fizetett funkcionáriusok? Csodára várás? Látványsport! Egészség-sport!, Tájfutó-történelem, stb, stb.Mindet ki lehetne vesézni és mind a cél elérésében működtetni.

Visszatérve a VERSENYENGEDÉLYEK-hez: Azt is ki kellene valahol mondani, hogy a TÁJFUTÁSBAN a versenyengedély megléte a SZÖVETSÉGHEZ való tartozást is kifejezi!
Ha ez alapján dotálja az állam, v. valamely szerve a szövetségeket, akkor a legalább FUNKCIONÁLÓ VERSENYBÍRÓK is rendelkezzenek éves tagsági kártyával (versenyengedély!) /EZ IS TÖBB TUCAT, aki nem versenyez de a rendezői díjat kapja , ha felkérik :-)
/közel 1000 "versenybíró" van, de az ell. bírói kijelölések is házon belül vannak megoldva!!
Ádámkának igaza van , hogy kell a pénz, ezzel egyet is értek! De az előzetes stratégia szerinti-
marketing tevékenység- TÖRÖLVE LETT! INKÁBB A TAGDÍJEMELÉS, azzal nincs munka! Na ez nem tetszett. 
 Hol volt az a varázskalap, ahonnan + 500 000.- előkerült? (NEM A MATYIÉK TEVÉKENYSÉGÉBŐLI!)-----Bejött 2 Milla! TELJESÍTETTÜK! (jkv.)
Csak nehogy leállítsák a beindult munkájukat!- az elkészített feladattervük JOBB MINT A TÖBBSZÖRÖSEN KI és ÁTDOLGOZOTT STRATÉGIAI TERV!
Találkozunk a START-nál!! Én tegnap is voltam és F21-ben indultam! :-DD
 pisti

-- Eredeti üzenet --
Feladó: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>Címzett: Jankó Tamás <jankot at t-online.hu>, Jankó Tamás <jankot at t-online.hu>Elküldve: 2011. május 18. 18:38Tárgy : Re: [Tajfutas] KOB

 szerintem versenyengedély nélkül gyalogos ob-n csak külföldi klubban leigazoltak indulhatnak, de nem értékeltek a magyar bajnokságban, de lehet h tévedek, meglátjuk Vipit besorsolják-e, én nem vagyok benne biztos.
a diszkriminációt meg lehet játékszabálynak is nevezni, ami változhat is akár.
 MM

2011/5/18 Jankó Tamás <jankot at t-online.hu>
         Szia!   Versenyengedély nélkül is indulhatsz OB-n, csak a bajnoki értékelésbe nem számítasz bele. Attól még a győztesnek járó serleget megkaphatod.  Az viszont valóban diszkrimináció, hogy versenyengedéllyel rendelkező, rendszeresen itt versenyző, ne adj isten itt is lakó külföldi állampolgárok nem lehetnek bajnokok. Nesze neked EU.   Tamás (egy többszörös szlovák bajnok)    -----Original Message-----
 From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Vida Istvan
 Sent: Wednesday, May 18, 2011 10:45 AM
 To: miklos mets ; tajfutas at lazarus.elte .hu
 Subject: Re: [Tajfutas] KOB   Sziasztok!
 Tudom, hogy a kiírás és a szabályzat mit tartalmaz, ezért nem jelentkeztem a Ht.OB-ra és az ÉOB-ra., s gondoltam ha én jelentkezek, akkor feltűnik és más sem indulhat!! De így INDULT!
 Ettől függetlenül: Egy NYÍLT OB-n ahol gyakorlatilag bárki indulhat, a hazaiaknak csak a megemelt versenyengedéllyel van lehetőségük. A külföldiek megkötés nélkül indulhatnak! EZT ÉN DISZKRIMINÁCIÓNAK TARTOM!!!!! IGY NAGYBETŰVEL!(csak próba volt a jelentkezés :-) 
 Ha már a tájfutó létszám emelése a cél, akkor azoknak a régi -visszatérő-volt versenyzőknek is lehetőséget kellene adni, a 2011 évben bevezetett SARC befizetése nélkül is! 
 Nem az összeg, hanem az indoka és módja nem tettszett/-szik/! Különben számítottam a DISZKRIMINÁCIÓRA! Már hetekkel ezelőtt ezt közöltem is néhány emberrel!
 Különben figyelem a versenyengedély nélküliek NÉVSORÁT! Még az elnökségben is vannak akinek hiányzik !!!
 Köszi a figyelmeztetést, de még nem jött el a napja!
 Vannak pozitív megnyílvánulások, de ezek kizárólag az újonnan bekerültek DICSŐSÉGE!
 Üdvözlettel, egy versenyengedély nélküli versenyző! 
 ViPi
 u.i.:Mikor alakul meg a külön biciklis-tájfutó szövetség vagy a Paskuj szövetség? Dupla versenyengedély fizetek!!(vagy szerveztethetek azokra a napokra egy másik szövetségi versenyt-mondjuk ugyanoda! :-)) , ami olimpiai elkötelezettségű!! -- Eredeti üzenet --  Feladó: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>   Címzett: Marosffy Dániel <marosffy at interface.hu>   Elküldve: 2011. május 18. 8:16   Tárgy : KOB     sziasztok!
 
 VP rajtengedély nélkül nem indulhatsz OB-n. Kérd meg sos mielőtt közzé teszik a rajtengedéllyel nem rendelkezőket !
 MM     
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110519/cf59b77e/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról