[Tajfutas] Nem lesz kategória összevonás a Bp. Hosszútávún.

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2011. Már. 10., Cs, 09:20:41 CET


Egy ölölvívó versenyen , ez a mutató lényegesen rosszabb! DE OTT NEM A NEVEZÉSI DÍJ, hanem a szponzorok  állják a költségeket!! ViPi

-- Eredeti üzenet --
Feladó: miklos mets  <miklos.mets at gmail.com>Címzett: Hegedüs András <ahegedu1 at enternet.hu>, Hegedüs András <ahegedu1 at enternet.hu>,  <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2011. március 9. 15:15Tárgy : Re: [Tajfutas] Nem lesz kategória összevonás a Bp. Hosszútávún.

Pl a Bp hosszútávú  152 nevező 20 kategória, 60 helyezés, azaz több mint minden harmadik induló díjatott, mert két és feledik indulók nivsennek :-).  Egy érem szalaggal kb 600 Ft/db összesen az 36000Ft minden 800Ft-os nevezési díjból 236 Ft éremre jut/na. 
 MM

2011/3/9 Hegedüs András <ahegedu1 at enternet.hu>
     Sziasztok, szerény kis versenyünkkel egy izgalmas vita közepébe csöppentünk. Így elsősorban tájékoztatni szeretném a szombati verseny  résztvevőit, hogy nem lesz kategória összevonás. Másodsorban – a vitához is adalékot szolgáltatva – indokolom  döntésünket. Az ENTRY-ben láthatjátok, hogy vannak 5 fő alatti kategóriák, elsősorban  szenior nőknél. Többeket megkerestünk az érintettek közül, és mind azt mondták,  hogy nem (nagyon) érdekli őket a rangsorpont, a választott kategóriában (és  pályán) akarnak futni. Ebben nyílván az is közrejátszott, hogy eleve 10 évenként  írtuk ki a kategóriákat (35, 45, stb) és a hosszútávú jelleg miatt nagyobbak a  különbségek a szomszédos pályák között, mint normáltávú versenyen. Ahogy korábbi leveleimből is láthattátok, mi is gondolkodtunk a kategória  összevonásokon, és nehezen jutottunk döntésre. Tehát valóban jó lenne valami  útmutató, ajánlás a rendezőknek és továbbképzés a versenybíróknak. András. 
_______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 

 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110310/a2b638c7/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról