[Tajfutas] KOB útvonalak

Szakál Péter Szakal.Peter at posta.hu
2011. Jún. 21., K, 09:10:38 CEST


Sziasztok !

Lehet, hogy csak én várom a KOB útvonalait? Azt látom hogy a tájbringások összes térképe fenn van, és nálunk meg az OB marad ki?
A VOB pályáit a kombinációk miatt nem lehet felrakni, azt tudom sajnos. Valaki tud ebben segíteni? :)

Szaki

________________________________
A Magyar Posta a magyar EU-elnökség küldeményeinek hivatalos szállítója. Büszkék vagyunk arra, hogy segítségünkkel a világ legtávolabbi pontjára is eljuthatnak az Unió és Magyarország fontos üzenetei.

________________________________
Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110621/8f1a971d/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról