[Tajfutas] ROB2011 kvíz

Petrócki Ádám adam.futas at citromail.hu
2011. Júl. 25., H, 19:30:44 CEST


 Szia!
A link helyesen www.rob2011.hu.
A vendégkönyvre pedig rá fogok rakni egy felhasználói ellenőrzést, mert úgy látszik elértük azt a látogatottságot, amikor már a robotok is előszeretettel használják.

Üdv:
Ádám

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu>Címzett: Petrócki Ádám <adam.futas at citromail.hu>Elküldve: 2011. július 25. 19:3Tárgy : Re: [Tajfutas] ROB2011 kvíz

  Szia Ádám, Valaki berakott pár hülyeséget a vendégkönyvetekbe. Javaslom a törlésüket. A linkedben van egy felesleges szóköz, ezért nem jön be elsőre a levlista olvasóknak az OB oldala. Üdv, Kelemen Janó Ui: az én bejegyzésemet is töröld a vendégkönyvből  ----- Original Message -----  From:  Petrócki Ádám  To: Tájfutó lev.lista  Sent: Monday, July 25, 2011 4:50 PM  Subject: [Tajfutas] ROB2011 kvíz  
Sziasztok!
A Rövidtávú és Pontbegyűjtő Csapat Országos  Bajnokság kvízjátéka kezdetét vette. Az első kérdést a honlapon találjátok,  megválaszolására egy hét áll rendelkezésre. A megfejtéseket a rob2011 at citromail.hu címre várjuk. A  mind a hat fordulóban válaszolók között ingyenes nevezési lehetőséget  sorsolunk ki.

Gyűlnek a nevezések, eddig a ROB-ra 251 fő, míg a  POCSB-ra 40 csapat küldte el jelentkezését. Ne feledjétek, ha július 31-ig  neveztek, és át is utaljátok az összeget, 5% nevezési díj kedvezményben  részesültök.

Bármilyen kérdéssel állunk  rendelkezésetekre!

Üdvözlettel a rendezők nevében:
Petrócki  Ádám

ui.: Hamarosan érkezik a ROB hírlevél 2. száma, az elsőt  kedvcsinálóként szintén felraktam a honlapra.
www.rob2011.hu 

     _______________________________________________
Tajfutas mailing  list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110725/35816159/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról