[Tajfutas] (nem betöréses) lopás

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2011. Júl. 19., K, 09:06:29 CEST


Nyugodtan ÍRD meg a listára, hol-mikor találtál ilyet!!!! Remélem leszedted és bevitted a szövetségbe ahol "kivizsgálták". Nem tudom miért írod ily pesszimistán és lekezelően a "tájfutók erkölcsi állapotát"? Akik rendeznek azoknak egy lyukasztó is ÉRTÉK! 
ViPi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Cserteg István <cserteg.istvan at chello.hu>Címzett: lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2011. július 18. 14:49Tárgy : Re: [Tajfutas] (nem betöréses) lopás

      
   
        Szerintem a felvezető nem találta meg a saját pontjait. :-)
   Viccen kívül: az ellenkezőjére is van bőven példa. Hetekkel a   versenyután kinthagyott szalagozással, elfeledett bójákkal lehet   találkozni, gyakran egészen frekventált helyeken. Ennyit a tájfutók   erkölcsi állapotáról.
   CSI
   
   2011-07-18 12:36 keltezéssel, "Gombkötő Péter" írta:   Csak    egy kiegészítés a témához: a Normafa Kupa 3 ellenőrzőpontját (bója    + lyukasztó) lopták el a verseny vége felé. A pontokat még a későn    induló versenyzők is megtalálták, de a bontás már nem. Csak    tudnám, mire használja, aki ellopta, mert tájfutó verseny    rendezésén kívül semmire sem jók. 
    Ha meg csak úgy buliból tették, akkor ez szomorú képet fest a    társadalom (remélem, nem a nagy többség) erkölcsi állapotairól.
    Oldgombi
    _______________________________________________ Tajfutas mailing list Tajfutas at lazarus.elte.hu http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas      
   _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110719/6459ce17/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról