[Tajfutas] Fw: WMOC2011 emlékkép

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2011. Júl. 15., P, 17:57:23 CEST


Szia Janó!
 

Nagyon köszönöm a képet, hamarosan küldöm az útvonalakat.

 

Már jó ideje fogalmazok magamban egy levelet Pécsre, a VB rendezőihez és a verseny minden segítőjének, térképjavítóknak és pályatervezőknek, rajtoltatóknak és a célszemélyzetnek és természetesen a főszervezőknek. 

Kérlek - mivel a levlistára én nem tudom eljuttatni tedd közzé nevemben ezt a levelet és kérlek juttads el külön a rendezőségnek is.

 

Kedves WMOC rendezők, és a verseny összes segítője!

 

Az elmúlt héten számtalan kellemes élmény ért Pécsen a WMOC ideje alatt!

Azt gondolom ennek a VB-nek nem egy magyar győztese volt Wengrin Ági személyében, hanem kettő, mert a legnagyobb győztes a Pécsi rendezés volt J

Öröm volt magyarnak lenni az eseményen J  Azt éreztem, hogy "na látjátok külföldiek  J - milyen elvarázsoló Pécs városa, J  - milyen szépséges természeti környezeteink vannak, J- milyen remek emberek a magyarok, hogy ilyen pompás, gondos, pontos, részletekre is odafigyelő, rendezést produkálnak J - milyen kitűnő térképeket, milyen remek pályákat készítenek a magyar szakemberek J- milyen szivet lelket beleadó, lehetetlent nem ismerő, profi volt ez a versenyrendező gárda, - milyen fantasztikus a szervezés" ! Gratulálunk, ! a legfényesebb aranyérem a tiétek!  Példát vehet róla bárki ! 

Büszkék voltunk Rátok!

Köszönjük!

 

Üdv.

Horváth Magdi
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110715/ad9ee95d/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról