[Tajfutas] Szabályzatok 2011

Szakál Péter Szakal.Peter at posta.hu
2011. Jan. 24., H, 12:05:08 CET


Sziasztok !

Én egy dolgot szeretnék kérdezni. Egy Trail-o VB 5. helyért hány pontot adnak a bajnoki pontversenyben?
Ha már a tájbringa beleszámít? Ez is szakág.....

Szaki

________________________________
From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Füzy Anna
Sent: Monday, January 24, 2011 11:39 AM
To: Oszlovics Ádám
Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] Szabályzatok 2011

"Én valami olyasmi választ vártam volna (remélem más is az olvasók közül) egy elnökségi tagtól, hogy: Azért került bele, mert ezért:... meg ezért:.... Aztán szeretnénk azt is ha emiatt:... Listaolvasók írhattak volna, hogy egyetért, nem ért egyet, fenntartásokkal, de egyetért, mit változtatna (én ez a kategória vagyok) stb. Ehelyett jöttek a hát sokat dolgoztunk, meg izé, igazából mint a fejlámpa, meg hozé...semmi konkrét, ésszerű érv!?"

Szerintem azért kaptál ilyet is, de legyen még egy:
Egy szövetségen belül, azonos egyesületbe tartoznak tájfutók, tájbringások. A pontverseny pedig az egyesületek között zajlik. Akkor az egyesület miért ne profitálhatna tájbringásaiból??
A bajnoki pontversenybe való bekerülés nem azt jelenti, hogy aki eddig elindult a 9 db (ha jól számoltam) tájfutó bajnokságon, az ugyan már induljon el a 10-ediken is... de az egyesületben lévő tájbringások, szívesen bringázó tájfutók nagyobb kedvvel (egyesületi támogatással) jöjjenek el tájbringázni, ne fölösleges kolonc legyen a tájbringás, és ne egy megtűrt rossz szokás a bringázás... nyilván ezzel a döntéssel nem fog egy csapásra nagyot változni a helyzet, de egy kis lépés ebbe az irányba. Ez az egy db bajnokság a kilenc (ha jól számoltam) tájfutó OB mellett pedig a tömegbázisok méretével nagyjából arányban van.

Anna

________________________________
Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110124/5c618cc5/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról