[Tajfutas] Homokháti Hungária Kupa 2011.

Paskuj Matyas paskuj at maccabi.hu
2011. Feb. 15., K, 00:13:14 CET


2011. évi Homokháti Hungária Kupa tájékoztatója

Ezúton szeretnénk minden sporttársunkkal tudatni, hogy a 2011. évi Homokháti Hungária Kupa versenyközpontját áthelyeztük a Szegedtől 20 km-re lévő Mórahalom városába a Móra Ferenc Általános Művelődési Központba. 

Döntésünket Mórahalom Város Önkormányzata teljes támogatása mellett és a versenyzők érdekeinek maximális figyelembevételével hoztuk meg. 
Mórahalom Város Önkormányzata szeretettel várja az odalátogató versenyzőket, és mindent
megtesz kényelmük, biztonságuk és kellemes kikapcsolódásuk érdekében. 

Így a napi versenyhelyszínek közelebb kerültek, kilométer költség takarítható meg, minimum napi 40 km. 
A városban és környékén 80 szállásadó biztosít (kb. 1000 ágy) számunkra többféle szállás típust, melyről hamarosan közlünk konkrét információkat honlapunkon és az entry nevezőrendszerben.

Nógrádi Zoltán Mórahalom Város Polgármestere 2011. augusztus 16-tól augusztus 21-ig ingyenes belépőt biztosít minden benevezett versenyző részére a mórahalmi Erzsébet gyógyfürdőbe. 

Továbbá a versenyközpont áthelyezésével elkerültük azokat a valószínűsíthető problémákat, melyeket a Hungária Kupával egy időben, szintén Szegeden megrendezésre kerülő Kajak-kenu Világbajnokság okozott volna a közlekedésben (torlódás a városból kivezető 55-ös úton, utazási időtartam kiszámíthatatlansága következtében esetleges rajtlekésések). Akik mindezek ellenére a szegedi kollégiumi szálláshelyet választják, kérem, vegyék figyelembe a fentieket.

Előzetes pályaadatok a honlapon!

Várjuk nevezéseiteket az entryben és emailban a paskuj at maccabi.hu ra.

Bármilyen kérdésben keressetek nyugodtan!

Paskuj Mátyás
szervező bizottság elnöke
tel.: 06-20-9521-022  
paskuj at maccabi.hu
 www.hungariakupa2011.maccabi.hu



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról