[Tajfutas] Ölelj meg egy fát a Hungária Kupán

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2011. Aug. 8., H, 19:11:56 CEST


Hajrá, hajrá,
Gondolatban veletek vagyok.
http://www.youtube.com/watch?v=0XqFWYxSzUc&NR=1 (inkább ez legyen az etalon)
és ha még az ölelés előtti napokon becsusszanna egy-egy szép VB helyezés, akkor ...............
Janó 

Ui: Szaúd-Arábiában "Ölelj át egy fúrótornyot" a neve ugyanezen mozgalomnak.
  ----- Original Message ----- 
  From: Varsányi Attila 
  To: tajfutas at lazarus.elte.hu 
  Sent: Monday, August 08, 2011 6:28 PM
  Subject: [Tajfutas] Ölelej meg egy fát a Hungária Kupán


   

  Sziasztok!

   

  Fel szeretném hívni a figyelmeteket a Hungária Kupa szervezői által indított rendkívül szép, nemes, sportágunk népszerűsítése és elismertetése szempontjából nagyon fontos kezdeményezésre, mely esemény a verseny második napjának reggelén lesz.

   

  Az eseményről itt a lev listán még senki nem írt, nem szóltatok hozzá, pedig fontos lenne. Bíztatlak benneteket beszéljünk róla!

   

  Az esemény mint írtam, a Hungária második napján lesz. Ekkor egy nagyszabású, hivatalos rekordkísérletre kerül sor,  az "Ölelj meg egy fát" mozgalom keretében. Szeretnék (szeretnénk) megdönteni az egy időben legtöbb fát ölelők eddigi 328 fős rekordját.

   

  Azért bátorkodom felhívni a figyelmeteket erre az eseményre, mert kis családommal én a legutóbbi rekordban részt vettem, idén Húsvétkor Sopronban a Lővér Hotel parkjában (mi vagyunk a 326.;327.;328.-ak a legutóbbi rekordban).

  Akkor ott, Sopronban rendkívül nagy felhajtás övezte ezt az eseményt (levelem mellékletében láthattok fényképet az eseményről - remélem átmegy a listára és a következő linken egy kis videót: http://www.youtube.com/watch?v=gQOVOsDFfJE ). 

  Mindig hivatalos "rekordszámláló, hitelesítő" úriember számolja végig tételesen a résztvevőket. A rekord megdöntésekor nem kellett mást tenni csupán annyit, hogy pár percig (amíg a számlálás tartott) valamely testrészünkkel meg kellett érintenünk  egy-egy fát a kijelölt erdőterületen. A rekord akkor simán meg volt. A média (országos tv adók, M1; TV2; RTL Klub; Duna Tv híradói) fő műsoridőben tudósítottak az eseményről (külföldi rokonaink hívtak fel telefonon, hogy láttak a Duna Tv-ben.).

   

  Akkor nagy visszhangja volt az eseménynek. Várhatóan, ha sikerül a rekordot megdöntenünk, most is hasonló lehet!

   

  A természet közeliséget, az erdők, növények védelmét, szeretetét magáénak valló Tájfutó sportágunk és Tájfutó közösségünk részéről szerintem egy nagyon szép (a közösségünket is összetartó) cselekedet lesz a rekord kísérlet és a rekord (várható) megdöntése. Reklám értéke hatalmas! Ennél jobb, egyszerűbb és költséghatékonyabb népszerűsítése nem lehet sportágunknak! Százezrek hallhatnak rólunk az esemény kapcsán. Ilyen lehetőséget nem szabad elszalasztanunk!

   

  Bíztatlak benneteket, álljunk e kezdeményezés mellé és a Hungária Kupa második napjának reggelét úgy tervezzük, hogy találkozhassunk Kisszálláson nullidő előtt, 9 órától a rekord megdöntésekor. Legalább 329-en érintsünk közösen meg egy-egy fát (utána a versenyen mindenki saját belátása szerint akár több százat is.)!

   

  Érdekes lenne az is, amennyiben van köztetek rajtunk kívül más is, aki részt vett már valamelyik rekord megdöntésben (Normafánál vagy Sopronban), hogy ezt is nyilvánosságra hozzuk. Jelentkezzen az, aki volt már ilyen esemény részese!

   

  Írjátok meg gondolataitokat itt a lev.listán és gyertek el megdönteni a rekordot!

  Mi ott leszünk!

   

   

  Üdvözlettel: Varsányi Attila

   

   

   



------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Tajfutas mailing list
  Tajfutas at lazarus.elte.hu
  http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110808/caba49eb/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról