[Tajfutas] Dél-aldöldi Éjszakai Bajn. és Vásárhely Kupa

Petrócki Ádám adam.futas at citromail.hu
2011. Ápr. 12., K, 20:11:11 CEST


 Sziasztok!
A Hódmezővásárhelyi Tájfutó Club április 30. - május 1. időpontban rendezi a Dél-alföldi Éjszakai Bajnokságot és a Vásárhely Kupát. A koncepció a tavalyi évhez hasonló, a helyszín sem változott sokat: ebben az évben Sándorfalván mérhetitek össze tudásotokat és lámpáitok erejét :-)

Mivel úgy adódott, hogy az Országos Éjszakai Bajnokság Ágasegyházán kerül megrendezésre, versenyünk idén is jó felkészülési lehetőséget biztosít az év legrangosabb éjszakai versenyére. A terep déli része félig-nyílt, ligetes terület, igazi ínyencség az éjszakai versenyek szerelmeseinek. A versenyközpont a szokásos helyen lesz (infotérkép hamarosan), sátrazási és áramfelvételi lehetőséggel.

Reméljük a távolság nem riaszt el senkit a versenytől, autópályán szűk 2 óra alatt elérhető a versenyközpont Budapestről.

Sajnos idén sem tudunk többet ígérni az általunk rendezett versenyeken megszokottól: pontos, gyorsnyomdai térkép, jó minőségű papíron; technikás pályák; a célban frissítő; éremdíjazás; gyerekverseny, ahol minden indulót díjazunk; jó hangulat.

Akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését, a következő helyeken talál további információkat:
-a verseny honlapja
-www.mtfsz.hu
-Nevez-O (elektronikus nevezés, alapértelmezett jelszó az egyesület 3 betűs rövidítése, csupa nagybetűvel, pl.: HTC)

Szeretettel várunk minden kedves Tájfutót és érdeklődőt, aki szeretné magát megmérettetni Csongrád megye legtechnikásabb terepén!

Üdvözlettel:
HTC rendezők


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110412/dc7235b7/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról