[Tajfutas] MTFSZ Sportágfejlesztési Terve 2010-2015, ill. MTFSZ Rendkívüli Közgyűlési meghívó

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2010. Sze. 28., K, 15:34:41 CEST


Már nem EDZŐVERSENY-nek minősíti az mtfsz  A BORÓKA KUPÁT??? :-))) ViPi
Ha decemberben nyári idő van akkor is a versenyidőszak, hanem módosúlt márc.15 és nov.15 közt van ! KŐBE VÉSVE!!!
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Erdélyi Tibor <etibor1 at gmail.com>Címzett: zala.ztc at zalaszam.hu, zala.ztc at zalaszam.hu, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2010. szeptember 27. 22:36Tárgy : Re: [Tajfutas] MTFSZ Sportágfejlesztési Terve 2010-2015, ill. MTFSZ Rendkívüli Közgyűlési meghívó

Elnézés elfogadva, mindenesetre mi már előre dolgozunk, épp most kaptam kézhez Angliából 5 nevezést az Őszi Boróka Kupára, amely pontosan megfelel a Sportágfejlesztési Terv több pontjában is említett "külföldi versenyzők idevonzása" elvárásnak :)).  
Ezúton szeretettel meghívunk Téged és az Elnökség minden tagját, persze csak az első napra, november 20-ára, a kaskantyúi borókásba!   


2010/9/27 Erdélyi Tibor <etibor1 at gmail.com>
  Ahhoz az utóbbi években már kezdtünk hozzászokni, hogy a Tavaszi Boróka Kupával egy időpontban rendezi az MTFSz az éves RENDES közgyűlését.Most újabb megtiszteltetés érte a versenyt: immár az Őszi Boróka Kupával egyidőben RENDKIVÜLI közgyűlést hívott össze az Elnökség! :)  
Ettől függetlenül, mint ahogy tavasszal, most ősszel is  várunk mindenkit évadzáró versenyünkre, akkor is, ha a Közgyűlés miatt csak egyik napra tud eljönni!  
2010/9/27  <zala.ztc at zalaszam.hu>
         .... vagy az MTFSZ Közgyülésével egyidően  Rendezitek a Boróka Kupát   a Tyúk volt előbb vagy a tojás? esete is  hasonló   Az idei Rendkívűli Közgyűlés időpontjának  számotokra "rossz" megválasztásában az ELNÖKSÉG nevében elnézést  kérek.     fehérfecó        ----- Original Message -----    From:    Erdélyi Tibor       To: MTFSZ iroda (LÁ)    Cc: strategia at orienteering.hu ; tajfutas at lazarus.elte.hu      Sent: Monday, September 27, 2010 9:46    PM   Subject: Re: [Tajfutas]MTFSZ    Sportágfejlesztési Terve 2010-2015, ill. MTFSZ Rendkívüli Közgyűlési    meghívó   
Ahhoz az utóbbi években már kezdtünk hozzászokni,    hogy a Tavaszi Boróka Kupával egy időpontban rendezi az MTFSz az éves    RENDES közgyűlését.   Most újabb megtiszteltetés érte a versenyt: immár az Őszi Boróka    Kupával egyidőben RENDKIVÜLI közgyűlést hívott össze az Elnökség! :)   
   Ettől függetlenül, mint ahogy tavasszal, most ősszel is  várunk    mindenkit évadzáró versenyünkre, akkor is, ha a Közgyűlés miatt csak egyik    napra tud eljönni!   
   
   

   2010/9/27 MTFSZ iroda (LÁ) <iroda at mtfsz.hu>
        Tisztelt Egyesületek, Kedves Tájfutók!     
     (Előre is elnézést kérek a hosszú levélért, mindazonáltal arra kérem      azokat, akik érdekeltek a sportág előremozdításában, hogy olvassák végig a      levelet.)     
     Mint azt bizonyára tudjátok, az MTFSZ jelenlegi elnökségének      megbízatása 2011-ben, fél év múlva lejár. Az új elnökség      munkájának megkönnyítése érdekében, valamint a tájfutó közösségnek tiszta      jövőképet biztosítandó, az MTFSZ elnöksége az idei évben a Szövetség lejáró      Sportágfejlesztési Tervének megújításán dolgozik. A 2010-2015. közötti      időszakra elfogadandó Sportágfejlesztési Terv megalkotása mindannyiunk      feladata, mindannyiunk javát kell, hogy szolgálja. A Sportágfejlesztési      Tervet az MTFSZ elnöksége szeretné még a 2011. évi Közgyűlés előtt      elfogadtatni, hogy az új elnökség tagjai tisztában legyenek azzal, hogy mit      vállalnak fel .     
     Ennek megfelelően az MTFSZ elnöke Rendkívüli Közgyűlést hív össze      2010. november 21-ére, Pécsre. A meghívót csatolva megtalálhatjátok, az      egyesületeknek már hagyományos postán is megküldtük     
     A Rendkívüli Közgyűlésnek három napirendi pontja lesz, a 2011. évi      Szenior Világbajnokság szervezési munkálatairól szóló tájékoztató mellett az      MTFSZ 2010-2015 közötti Sportágfejlesztési Terve, ill. az ehhez szorosan      kapcsolódó tagdíjemelés.     
     A Sportágfejlesztési Tervben igen ambíciózus célokat fogalmazunk meg,      mint azt a mellékelt anyagban is láthatjátok, többek között öt év alatt      30%-os létszámnövelést. A tények körbejárása után azt a tanulságot szűrtük      le, hogy sportágunk elsődlegesen azért nem képes jelentős létszámnövelésre,      mert kevés edző dolgozik a tájfutásban. A várható tagdíjemelés egyfajta      "edzői pálya megteremtését" szolgálná támogatni. Rövid távon (1-2 év)      csak a belső források növelésével tervezhetünk biztos bevételt (miközben      mindent meg kell tennünk a dokumentumban tételesen felsorolt külső források      bevonásáért).     
     A Sportágfejlesztési Terv még nincs kész állapotban. A következő két      hétben (október 10-vel bezárólag) szeretnénk a Sportágfejlesztési Tervet      Veletek együtt továbbfejleszteni.     
     Ennek lebonyolítására egy külön levelező listát hoztunk létre,      mely a http://orienteering.hu/mailman/listinfo/strategia címen      érhető el és alapértelmezetten az egyesületi e-mail címek vannak rajta.      Feliratkozni, hozzászólni, kommentálni bárkinek lehetséges és előremutató,      moderálást csak szélsőséges esetben alkalmazunk. A lazarus alatt működő      levelező listán nem szeretnénk foglalkozni a Sportágfejlesztési Tervvel,      úgyhogy kérem, ezzel kapcsolatos leveleiteket a strategia at orienteering.hu e-mail címre küldjétek.     
     A Sportágfejlesztési Tervvel kapcsolatos észrevételeket összegyűjtjük,      megtárgyaljuk és 2010. október 16-án, a Normáltávú OB döntőjének      előestéjén Veszprémben tartunk egy rövid munkaértekezletet a meghívott      egyesületek képviselőivel (2009. évi Szakosztályi Pontverseny 1-20.      helyezett), ill. a Megyei Szövetségek képviselőivel a Sportágfejlesztési      Terv céljaihoz tartozó eszközökről, egyéb részletekről. Meghívót az      eseményre külön küldünk. Reményeink szerint a Rendkívüli Közgyűlés elé      kerülő javaslatokat az MTFSZ elnöksége 2010. november 8-i ülésén fogadhatja      el.     
     A fentebb írtaknak megfelelően várjuk aktív közreműködéseteket a      Sportágfejlesztési Tervet illetően.     
     A sikeres együttműködésben bízva,     
     Less Áron     főtitkár     Magyar Tájékozódási Futó      Szövetség
_______________________________________________
Tajfutas      mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
  

          _______________________________________________
Tajfutas mailing    list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
  


 _____________    NOD32 5484 (20100927) Információ _____________

Az üzenetet a NOD32    antivirus system  megvizsgálta.
http://www.nod32.hu
 
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100928/b2efe48a/attachment.htm>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: nem elérhető
Type: image/gif
Size: 67 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100928/b2efe48a/attachment.gif>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: nem elérhető
Type: image/gif
Size: 125 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100928/b2efe48a/attachment-0001.gif>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról