[Tajfutas] Rendezők dícsérete

Sandor Talas sandor_talas at yahoo.com
2010. Okt. 21., Cs, 13:04:53 CEST


Sziasztok, 

Népes és lelkes rendezői csapat dolgozott a füredi Tájkerékpár Magyar Kupa és Világkupa futamon. Meg szeretném veletek osztani az e csapatot ért két közelmultbeli elismerést.

Közvetlen, de mindennél beszédesebb dícséret a tegnapi hír, hogy a Magyar Kupa jövőre is része lesz a Cseh Kupának, a világ legerősebb tájbringa versenysorozatának. Aki ismeri a csehek visszafogott utazási hajlandóságát az tudja hogy milyen nagy szó, hogy 2011 már a harmadik olyan év lesz amikor áprilisban testületileg (250-300 versenyző) jönnek át ide.

Ehhez járul, hogy a Szlovákok már júliusban kérték, hogy a Magyar Kupa része legyen a Szlovák Kupának ;-)  s a Horvát-Szlovén Liga is jelezte, hogy beiktatják a 2011-es tapolcai futamot mint pontszerző versenyt.


A csapatot illető másik, immár közvetlen dícséret, a mult hónapban hangzott el. Az olaszországi világkupa futamon mint nemzetközi ellenörzőbíró vettem részt. Az előzményekből világos volt a versenyzők számára is, hogy a rendezés olyan olaszos lesz (azaz a kaotikusnál valamivel rendezetlenebb ;-)). 

De amikor Rikke Kornvig, a Világkupán 3. helyezett dán lány meglátott a rendezők között, felderült az arca, s azt mondta: "Ha te itt vagy, akkor nem lehet baj! A magyar szervezők szuper munkát végeztek áprilisban."


Szóval jó a csapat, érdemes volt dolgozni Füreden!

Legközelebb: Magyar kupa és Világkupa futam, 2011 április 15-17  Tapolca :-)

Üdv,
Sün


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról